Zdravím mám zápal žalúdka bwriem antibiotiká nolpaza 40mg bral to niekto ?za koľko vám bolo lepšie alebo ako ste sa cítili ja už vyše týždňa beriem tie lieky a nezdá sa mi moc zlepsienie ako dlho mám ešte čakať alebo volať doktorovi ?
@deti95060810 mne doktor povedal že mi dal antibiotiká
tak pozri do papierov, lebo tieto lieky čo si napísal nie sú antb.
@lukasione123 nie su to antibiotika, vygoogli si, co to vlastne je. Ja ked som mala zapal zaludka, ziadne lieky mi nepomohli, iba dlha dieta.
Dietu drzis? To je zaklad. Nolpaza su lieky na zaludok. Zapal zaludka ma kazdy druhy clovek.
@stanulienkat snažím sa jesť malo a ľahké jedla nedal mi nejaku diétu len že mám jesť ľahké jedla
na helicobaktera sa dávajú antibiotiká... aj dvojkombinácie.
@lukasione123 zapal žaludka sa dlho lieci...v mojom pripade to boli mesiace.... Zbavila som sa jej so smoothie zo zeleniny (šalat, uhorka, banan, mrkva). Postupne som pridala zeleninovu polievku. Okrem toho len nesladeny čaj. Nesmie sa zhrešit. Ziadna kava, alkohol, mliečne, kysnute. Vlastne okrem zeleniny nic. Nolpaza nie su ATB.
@lukasione123 dlho
Najdi na google dietu a nie ze ty si myslis ze nejes tazke jedla
Nezakladaj stale dalsie a dalsie temy ohladom toho
Nolpaza niesu atb
@lukasione123 Daj si do googla protizápalové potraviny- protizápalová strava.. na to nepotrebuješ dostať zoznam od doktora… len zmena životosprávy ti pomože vyliečiť zápal žalúdka..
@lukasione123 mne na toto pomohla mineralka Fatra a Sulinka.
nolpaza nie sú antibiotiká....😉