Zápal v zube a injekcia

23. jún 2023

Čaute baby, bola som u zubarky nakolko ma bolel zub s plombou,urobila RTG a ze vraj zapal pod zubom a treba to vyvrtat staru plombu a liecit ,,, lenze ju akutne odvolali kym som tam sedela tak povedala ze mam prist v pondelok ,,, preto sa chcem opytat ze ci boli vrtanie do takeho zuba, pretoze si neviem predstavit ze sa toho dotkne a nie este vrtat, dajte nejake skusenosti prosim … bojim sa uz teraz

e1i
23. jún 2023

Pri zapale nemusi ani injekcia ucinkovat poriadne tak ako sa ocakava. Vlastna skusenost

veronikalubko
23. jún 2023

Ak sa bojíš ,skús nech ti najprv vylieči a dá antibiotika a potom vŕta ,lebo ako píše komentár vyššie...
Taktiež vlastná skúsenosť bez injekcie do zápalu ... Ušla som doslova z kresla od bolesti....

lucia851
23. jún 2023

Mne injekcia pomohla

autor
23. jún 2023

@veronikalubko tak to ste mi teda nepridali … a bolel vas ten zub aj pred navstevou dr?

mane01
23. jún 2023

Ja som mala zapal, tiez mi vrtala do starej plomby, ale zub bol uz mrtvy, mne sa to ale zapalilo prave preto. Bolo treba vycistit kanaliky, ked to vyvrtala, ulavilo sa mi… ale tak, to bol mrtvy zub…

mane01
23. jún 2023

Este dodam, ja som isla skapat od bolesti pred navstevou zubarky… pol hlavy ma bolelo neuveritelne… ale vrtanie nebolelo, zub bol mrtvy, ten hnis vo vnutri sposoboval bolest.

autor
23. jún 2023

@mane01 dakujem za odpoved, no tento je zivy si myslim aspon lebo v nom citim take zašklby,akoby tie nervy alebo co

Nehovorila nic dr ze ci je zivy alebo mrtvy

A teda vycistila kanaliky,zaplnila a dobre?

veronikalubko
23. jún 2023

Áno bolel ,preto som šla ,bola to dokonca pohotovosť..no teraz som naposledy mala napuchnutu polku líca a hneď mi na pohotovosti dala antibiotiká a moja zubarka potom už poriesila zúbky bez bolesti s injekciou a poviem ti lepšie ako keď mi to robil cez zápal vtedy ..táto mu dokonca vravela že to sa nesmie cez zápal ,že to treba preliečiť aj s liekmi od bolesti a antibiotikámi....tak ja neviem

mane01
23. jún 2023

Vycistila kanaliky, dala len vlozku, ktoru bolo treba asi 2x vymenit, lebo to hnisalo stale… ale ked to potom konecne zatvorila, uz bolo dobre. Ono to uz potom nebolelo… ked to otvorila. Ale kym som prisla na to, ze je to zub, myslela som, ze sa zblaznim… lebo mna bolela cela polovica hlavy… nie len zub.