Zápal trojklanného nervu - rada

mia002
22. nov 2015

Prosím vás čo vám pomohlo pri zápale trojklanneho nervu.beriem lieky pomáhajú keď chcem znížiť dávku tak zas to boli.predsa nemôžem brat lieky celý život, a K tomu mám závraty myslím že to môže byť aj S tých liekov.poraďte čo vám pomohlo.Ďakujem

niagara11
22. nov 2015

Mne pomohla` homeopatia, som brala Hypericum, ale to je individualne, potrebovala by si konzultaciu. Ja som uz ani spavat od bolesti nemohla a ani lieky nezaberali.

monkabr
23. nov 2015

@niagara11 homeopatika su placebo
https://www.google.sk/webhp?sourceid=chrome-ins...

Ale je pravda, ze niekedy je placebo efekt ucinnejsi ako vsetko ostatne, psychika ma velku silu...

Na akykolvek chronicky zapal a zapalove ochorenie by som si nasadila AC11, zosilnuje imunitu, ma supersilne protizapalove ucinky a je to unikatne hlavne tym, ze opravuje DNA, co je uplne vynimocne. Mame s tym doma super skusenosti aj pri tazkej zapalovej chorobe- artritide
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/purple-caps-ac-11/

niagara11
23. nov 2015

Homeopatika nie su placebo. Trochu si toho nastuduj, nie na google.sk
Ja ked som s homeopatiou zacala vobec som tomu neverila, ze by mi to mohlo pomoct. Takze zvaz co tvrdis o druhom.
A placebo funguje sposobom, ze musis verit tomu, ze ti dane liecivo pomoze. To v mojom pripade vobec nebolo.

Ale bolo by super keby mali take lieky ze akoze placebo a vsetko by to vyliecilo, bolo by to zdrave aj ucinne aj lacne, ze ano 🙂
Inak tato diskusia nie je o homeopatii, takze sa k tomu ani viac vyjadrovat nebudem.

monkabr
23. nov 2015

@niagara11 To ze su homeopatika placebo ti povie kazdy jeden serioznejsi lekar, vedec , farmaceolog a potvrdi kazda jedna klinicka studia zamerana na homeopatika.
Ale ako hovorim, dobre placebo nemoze byt zle.

mia002
autor
23. nov 2015

Kde sa to dá kúpiť

adramb
24. nov 2015

Ja som to mala tiez,ochrnula miuplne prava srana tvare,no bolesti ziadne.brala som lieky od neurologa,ale najviac mi pomohlabioptron lampa a masaz tvare samozrejme odbornickou.za 2 tyzdne som sa dala do poriadku uplne.

ivia25
24. nov 2015

@mia002 Takže suché teplo ,paralen ,ibalgin a určite PN! Netreba to podceniť.Treba vydržať. 😉 u neurologa si dúfam bola!!

mia002
autor
23. feb 2016

@niagara11 ako dlho si to brala

niagara11
24. feb 2016

Asi tak tri tyzdne ...