Zápal trojklanného nervu - čo Vám pomohlo v liečbe?

lamadea
14. feb 2019

Ahojte. Viem, že je tu veľa diskusií na túto tému, ale naozaj si už neviem rady. Zapla troklanneho nervu som chytila v zubarskom kresle. Nespočetné množstvo stomatologickych úkonov, injekcií na znecitlivenie a bolo to. Prišli neskutočne bolesti. Bolesť zubov, sánky, ucha, celková bolesť tváre. Najhoršie na tom je to, že si ma pohadzovali zubári medzi sebou a nikto z nich mi ani len nenaznacil že to môže byť už trojklan. Veď načo aj. Peniaze som im platila za každým čo som im "zaklopala" na dvere. Keď sa už bolesti stali naozaj neznesiteľné tak som sama vyhladala pomoc neurologa ktorý hneď diagnostikoval tento zapal. Po pol roku. 😥😥😥 Trapenia. Beriem tabletky pregabalin 2x denne, ale bolesti sú este stale, aj ked už nie take silné. Už je to rok čo sa liecim a naozaj sa bojím, že sa z toho ani nedostanem. Prosím Vás je tu niekto kto to zažil a vyliečil sa? Čo Vám pomohlo? Alebo existuje nejaly odborník priamo na liečbu toho nervu????

mobill
14. feb 2019

lamadea@ Mala som to asi 3 mesiace, ďalšie 3 uz menej, skôr citlivosť na prievan ostal mi dodnes. Brala som lyricu od neurológa a tuším som bola aj v nemocnici a dávali mi infúzie.

lamadea
autor
15. feb 2019

@mobill tak bud rada ze len toľko. Ono ak sa to skor podychyti nestava sa to tym. Padom. Chornicke... Mne žiaľ uskodili viac ako pomohli a už to budem mat do. Konca zivota. Neviem fakt co by mi mohlo pomôcť.

0izidora0
15. feb 2019

@lamadea no ty kks ? Ja idem radšej v pondelok na neurológiu. Mne dali ant a keď sa to nezlepšilo ,poslali ma na neurológiu. S podozrením na toto. Nechápem cele zle toto

0izidora0
15. feb 2019

@lamadea môžem sa ťa opýtať máš aj teploty okrem bolesti?

mobill
15. feb 2019

@0izidora0 nemala som teploty, pomohli asi infúzie, liek lyrica a v teple byt

rococo
31. jan 2022

@lamadea Dobrý deň, verím že už ste z toho vonku. Trápila som sa dva roky a pomohli mi pijavice.