Baby prosím vás ako zvládate bolesti trojklanneho nervu? Keď vám voľnopredajne lieky nezaberajú na bolest a aj flektor už nič moc. Ani lieky na epilepsiu mi tie záchvaty neobmedzili? Čakám na magnetickú ale dovtedy musím fungovať pri synovi. Počula osm aj o cajoch na trojklanny nerv idem si skúsiť kúpiť. Pred chladom a teplom sa chranim. Presna príčina neni doteraz známa. Ďakujem za rady.
mne zabral len tramal, aj to len na kratky cas
Skúste Milgamu ale 2 ráno a 2 večer
@lienka.7 nie nebrala
@danieladugard ja flektor alebo aulin to je na tej istej báze a na 2h mi len zaberie Nurofen. A ake všetky lieky beriete?
@dedax no skúsim asi toto som nebrala a isto to tak neskodi ako lieky na bolest lebo je to zabijak na pečeň
Tegretol 400mgx4, Baclofen 10x3mgx Gabapentin 400x4, Duloxetine 30x3, Naproxen 500x2.
Denne
A Omeprazol 20mg
no inak- za mna bol znesitelnejsi porod ako trojklanny nerv. bolo to zatial najhorsie co som zazila z bolesti
@dori2 ja to iste zažila som aj boelsti obliciek ale toto je hrozna bolest
veru ani oblicky to netromfli. drzim paste nech to rychlo prejde
@dori2 🍻
@dori2 ďakujem
@dori2 neboli ste po tramale unavená? A terza ste ako na tom?
@dori2 mali ste bolesti aj počas tehu? Lebo ja nie ale mesiac po to boli raz také bolesti
po tramale ma vzdy odvalilo a to boli jedine minuty co ma to nebolelo
zapal trojk´anneho som mala uz davno, ako netehotna este
Ja som to našťastie ešte nezažil,ale videl som to,keďže som pracoval ako zdravotník. Na to si treba čím skôr dať predpísať lieky,takéto voľnopredajné budú pravdepodobne na to slabé. A áno,vraj to je jedna z najhorších bolestí,čítal som že ľudia dokonca spáchali až samovraždu s tej bolesti. Tak vám prajem skoré uzdravenie a nech to máte čím skôr za sebou. A hlavne si dávať pozor na prievan.
Tramal absolutne neoporucam, je to opiat, velmi navykovy, skor fakt ten Tegretol/Topiramat/Gabapentin..
Ake lieky beries momentalne? Mne zabrala len kombinacia 5 tich a to poriadne davky…