Prosím Vás, kto sa liečil na túto pliagu a úspešne sa z toho dostal? Čo Vám pomohlo?.. Som zúfalá, som na liekoch už vyše roka.
Och. Mám s tým skúsenosť. KATASTROFA. Bolesť nenormalna. Trvalo to pol roka. Neurologicka predpísala Timonil. Vybrala som dve balenia a povedala mi že s touto pliagou mám byt trpezlivá. Zo zúfalosti som navštívila zubarku. Tá mi odporučila brat Milgamu N. Brala som ju tri krát denne. Vybrala som celé balenie. Tie záchvaty bolesti ustúpili. Cítila som sa ako znovuzrodena. Kúpila som si ďalšie balenie a brala som už iba 2 tablety denne. Sú to vlastne len vitamíny B. Je to trosku drahšie ale pri takej bolesti som už bola naozaj zúfalá. Bolelo má ucho oko všetky zuby z pravej strany. Doteraz má to zvykne sem tam pobolievať. Ale oproti tej bolesti pred tým je to naozaj nič. Pokial viem úplne sa to nevylieči nikdy. Teraz si dávam obrovský pozor na prievan a chlad. Ak však príde bolesť siaham okamžite po Milgame N. Poberiem týždeň a bolesť je prec.
@slecnajanka mne žiaľ Milgamma nepomohla.
@lamadea skúšali ste ale Milgammu N???
@slecnajanka ano, Milagammu N, vybrala som dve balenia, akurat mi po nich neskutočne chutilo jest 🙂
Tak potom skutočne neviem 😕 držím palce nech Vám to čo najskôr prejde!
Ahojte, dievčatá, ako ste na tom? Ja sa trápim už dva mesiace...pomohlo Vám niečo? Beriem Milgammu celý čas, ale výsledok žiadny.
@lili16r ahoj. Mne sa to opäť vrátilo a boli má to zas. Zopár mesiacov to bolo ok ale vietor nie je môj kamarát 😐 veľa som čítala že úplne sa to nikdy nevylieči.
Dievčatá,my by sme chceli druhe dieťa... Roky utekajú a ja stále na tabletkách... Ked vysadim tabletky, pridu bolesti... Tak ako otehotnieť ked sa tiež neviem zbavit tej pliagi.
@lamadea a na akých tabletkách?
@slecnajanka beriem pregabalin.
@lamadea ja som brala Timonil ale nerobil mi dobre. Bola som z neho vkuse unavená a ospalá. Doktorka mi povedala že to treba brat aspoň pol roka... ale nedalo sa
Ja som ležala týždeň na infúziách na neurológii. Hrozila mi operácia v Blave MUDr.jurcaga, vkladá sa medzi nerv a cievy teflonova platnička.je to veľmi bolestivé aj u zubára som bola ,a tie denne bolesti hlavy. Strašne . Držím palce