Zápal trojklanneho nervu

lamadea
6. jan 2019

Prosím Vás, kto sa liečil na túto pliagu a úspešne sa z toho dostal? Čo Vám pomohlo?.. Som zúfalá, som na liekoch už vyše roka.

sinda11
6. jan 2019

Ja som ležala týždeň na infúziách na neurológii. Hrozila mi operácia v Blave MUDr.jurcaga, vkladá sa medzi nerv a cievy teflonova platnička.je to veľmi bolestivé aj u zubára som bola ,a tie denne bolesti hlavy. Strašne . Držím palce

lamadea
autor
6. jan 2019

@sinda11 dostali ste sa z toho?

sinda11
6. jan 2019

@lamadea áno našťastie hej,občas mávam silné bolesti hlavy v tej oblasti

tanika
6. jan 2019

@sinda11
@lamadea kocčky poprosím sle ste mali prejavy lebo js nemám vôbec silnú bolest hlavy .dik z info tiež sa Adi s tymto trápim a neviem ako ďalej a hlavne sa z toho dostať .moj neurológ že migrena ale neviem .

slecnajanka
6. jan 2019

Och. Mám s tým skúsenosť. KATASTROFA. Bolesť nenormalna. Trvalo to pol roka. Neurologicka predpísala Timonil. Vybrala som dve balenia a povedala mi že s touto pliagou mám byt trpezlivá. Zo zúfalosti som navštívila zubarku. Tá mi odporučila brat Milgamu N. Brala som ju tri krát denne. Vybrala som celé balenie. Tie záchvaty bolesti ustúpili. Cítila som sa ako znovuzrodena. Kúpila som si ďalšie balenie a brala som už iba 2 tablety denne. Sú to vlastne len vitamíny B. Je to trosku drahšie ale pri takej bolesti som už bola naozaj zúfalá. Bolelo má ucho oko všetky zuby z pravej strany. Doteraz má to zvykne sem tam pobolievať. Ale oproti tej bolesti pred tým je to naozaj nič. Pokial viem úplne sa to nevylieči nikdy. Teraz si dávam obrovský pozor na prievan a chlad. Ak však príde bolesť siaham okamžite po Milgame N. Poberiem týždeň a bolesť je prec.

lamadea
autor
6. jan 2019

@slecnajanka mne žiaľ Milgamma nepomohla.

slecnajanka
7. jan 2019

@lamadea skúšali ste ale Milgammu N???

lamadea
autor
7. jan 2019

@slecnajanka ano, Milagammu N, vybrala som dve balenia, akurat mi po nich neskutočne chutilo jest 🙂

tanika
7. jan 2019

@lamadea presne ako ja len mi chutilo jesť ale že by mi to nejako pomohlo na bolest 😏

slecnajanka
7. jan 2019

Tak potom skutočne neviem 😕 držím palce nech Vám to čo najskôr prejde!

lili16r
1. apr 2019

Ahojte, dievčatá, ako ste na tom? Ja sa trápim už dva mesiace...pomohlo Vám niečo? Beriem Milgammu celý čas, ale výsledok žiadny.

slecnajanka
1. apr 2019

@lili16r ahoj. Mne sa to opäť vrátilo a boli má to zas. Zopár mesiacov to bolo ok ale vietor nie je môj kamarát 😐 veľa som čítala že úplne sa to nikdy nevylieči.

lamadea
autor
2. apr 2019

Dievčatá,my by sme chceli druhe dieťa... Roky utekajú a ja stále na tabletkách... Ked vysadim tabletky, pridu bolesti... Tak ako otehotnieť ked sa tiež neviem zbavit tej pliagi.

slecnajanka
2. apr 2019

@lamadea a na akých tabletkách?

lamadea
autor
2. apr 2019

@slecnajanka beriem pregabalin.

slecnajanka
5. apr 2019

@lamadea ja som brala Timonil ale nerobil mi dobre. Bola som z neho vkuse unavená a ospalá. Doktorka mi povedala že to treba brat aspoň pol roka... ale nedalo sa

leninka75
5. apr 2019

@lamadea ja som to mala ako dieťa 2x......chodila som denne na parafinovy obklad a cvičenie (niečo take ako tvarová gymnastika) na rehabku....

lamadea
autor
5. apr 2019

@leninka75 ale ja nemam obrnu licneho nervu. Nevykrutilo mi usta. Dostala som len silne bolesti tvare.