Zápal stredného ucha a let do Londýna

jana889
23. sep 2022

Ahojte, včera som bola na orl kde mi zistili zápal stredného ucha s pretrhnutím bubienkom. Doktor mi dal antibiotiká a povedal nech o týždeň prídem na kontrolu. No lenze odlietam do Londýna o týždeň a pol… neviete či s tym môžem odletieť? Spytam sa urcite aj doktora ešte ale zaujima ma to. Keď tak da sa to nejak riešiť nejakými štupľami alebo co.. máte s tym niekto skúsenosti?

aduskalac
23. sep 2022

@jana889 moja dcéra mala odletieť na stáž v nedeľu no keďže mala nádchu a kašeľ ,doslova ju dusilo v noci nešla.dr.neodporucala letieť chorá.dceru hrozne bolia uši keď letí zdravá tak si neviem predstaviť že by letela chorá,letušky neodporúčajú ani len s nádchou letieť.vy máte zápal ucha tak mozno vám to dovtedy prejde a budete fit.spytala by som sa ORL na kontrole

luccija
23. sep 2022

@jana889 ATB Ti rychlo zaberu dovtedy budes fit, ale spytaj sa ....

katulienkax
23. sep 2022

ake stuple prosim ta to nie je o stuploch, pokial zapal neskonci tak budes mat problem s vyrovnavanim tlaku a strasne bolesti, bubienok moze prasknut znova. Zavisi od stavu ucha v den letu. Nie je to sranda

mamamasama
23. sep 2022

Nie, nie a nie pokiaľ nebudeš úplne fit. Som letuška. Lietala som len s nádchou a skončila skoro hluchá na jedno ucho.

jaskolka
23. sep 2022

Dober ATB, na kontrole sa určite spýtaj doktora, keď bude bubienok už úplne zaceleny a ty bez nádchy, tak by nemal byt problém.
Inak riskujes opäť bolest a prasknutie nie úplne zhojeneho bubienka. Ale to len orl kontrola to dá odpoveď.

kiki68
23. sep 2022

No neviem, to je dost knap, aby si nemala sialene bolesti cely ten let z vyrovnavania tlaku. To moze byt dost peklo, pri tom su porodne bolesti prechadzka ruzovym sadom.