Ahojte, včera som bola na orl kde mi zistili zápal stredného ucha s pretrhnutím bubienkom. Doktor mi dal antibiotiká a povedal nech o týždeň prídem na kontrolu. No lenze odlietam do Londýna o týždeň a pol… neviete či s tym môžem odletieť? Spytam sa urcite aj doktora ešte ale zaujima ma to. Keď tak da sa to nejak riešiť nejakými štupľami alebo co.. máte s tym niekto skúsenosti?
ake stuple prosim ta to nie je o stuploch, pokial zapal neskonci tak budes mat problem s vyrovnavanim tlaku a strasne bolesti, bubienok moze prasknut znova. Zavisi od stavu ucha v den letu. Nie je to sranda
Nie, nie a nie pokiaľ nebudeš úplne fit. Som letuška. Lietala som len s nádchou a skončila skoro hluchá na jedno ucho.
Dober ATB, na kontrole sa určite spýtaj doktora, keď bude bubienok už úplne zaceleny a ty bez nádchy, tak by nemal byt problém.
Inak riskujes opäť bolest a prasknutie nie úplne zhojeneho bubienka. Ale to len orl kontrola to dá odpoveď.
No neviem, to je dost knap, aby si nemala sialene bolesti cely ten let z vyrovnavania tlaku. To moze byt dost peklo, pri tom su porodne bolesti prechadzka ruzovym sadom.
@jana889 moja dcéra mala odletieť na stáž v nedeľu no keďže mala nádchu a kašeľ ,doslova ju dusilo v noci nešla.dr.neodporucala letieť chorá.dceru hrozne bolia uši keď letí zdravá tak si neviem predstaviť že by letela chorá,letušky neodporúčajú ani len s nádchou letieť.vy máte zápal ucha tak mozno vám to dovtedy prejde a budete fit.spytala by som sa ORL na kontrole