Zápal spojivek a maľovanie

nikita606nns
15. apr 2021

Ahojte chcem sa len spýtať dostala som kvapky na 7 dní po 5x krát denne jedna kavpka plus na výplach oka ďalšie kvapky a masticku. Môžem sa maľovať keď to mam? Alebo radšej mám vydržať?. A čítala som na internete že potom keď mi to skončí mam kúpiť nové maľovatka ale veľmi draho ma vyšli a nerada by som zas nové kupovala. Ďakujem za rady 😊

simsalabim
15. apr 2021

@nikita606nns urcite nie, skonci ti v nich povodca infekcie a mozes opat zapal dostat. A ano, je vhodne ocny make up vyhodit, ak si ho pred prepuknutim infekcie pouzivala.

1xenia1
15. apr 2021

@nikita606nns určite sa počas liečby nemaľovať! Treba to vydržať. Verím makeup vie byť drahá záležitosť, také veci ako špirála, linka to určite vymeniť a všetky štetce poriadne umyť a dezinfikovať

pininka1
15. apr 2021

Ja mam teraz velky problem s respiratorom, v kuse zapalene oci, uz sa mesiace nemalujem, lebo nemozem.

janinah
15. apr 2021

@pininka1 to nie je kvôli respiratoru,výter zo spojovky robený?

michalka4193
15. apr 2021

Záleží o aký Ocny makeup ide ak tiene existujú dezinfekčné originál spreje na tiene licenku atď

pininka1
16. apr 2021

@janinah ano robeny, ked som to mala len raz do roka a od kedy mam respirator tak to mam v kuse tak clovek nemusi byt genius. Aj doktorka mi to potvrdila.

nikita606nns
autor
16. apr 2021

@nikita606nns ďakujem baby za rady vážim si to 😘 prvý krát v živote som to dostala tak som nevedela ako doktor mi povedal ze prišla som vcas ešte som to nemala v oku ale len mi začínalo pri oku ale tak pre istotu vyhodím maskaru linku. Dávam si stále kvapky masticku do oka a lepšie mi je ani nemám červené oko asi ma to trosku len chytilo... Dozvie z čoho som to ja dostala myslím si ze z cigaretového dymu alebo z prachu od áut.. Masku nenosím vôbec keďže žijem v zahraničí takže z toho to nemám 😪 no dozvie môže to byť zo všetkého.. Tazko povedať