Ahojte… máme dlho zisťovali čo jej je stále mala pocit opuchnuteho ďasna cítila že prehlta hlieny mala pocit že ju veľmi bolia zuby skoro si jeden dala aj vytrhnúť od bolesti plakavala.. suché oci stále sucho v ústach… dlho chodila k zubárovi myslela si že niečo v ústach to bude no stále jej tam doktorka nič nevidela …
No chcem sa spýtať dnes jej povedali diagnózu zapal slinnych žliaz a ide na orl a neurológie náhodou nestretli ste sa niekto s niečím takým? Máme sa báť najhoršieho ?..
@labocca aj o tom jej hovorili…. O tomto syndróme… prosimta čo mi vieš o tom povedať.. nechcem už googlit lebo zas budem len vystrašená… je to moc nebezpečne ?
pre mna je to tiez nove,tak si co to citam okolo toho...
Este ma cakaju vysetreia u obvodnej lekarky tak tam sa tiez snad nieco dozviem..
Moc ti neporadim☹
@labocca a môžem sa spýtať na tvoje hlavne príznaky? Poviem mame..
bolest zubov,usi,a dlllhu dobu pocit hrce /akoby opuchu v krku. Ten opuch som pocitovala vzdy par mesiacov,potom bol klud. kolom dokola. Sucho v ustach. Bola som na orl tam vsetko v poriadku. Potom ma na endokrinologiu poslali....
@labocca ja presne ten istý scenár úplne....ako a tým vieš žiť? Mám tieto príznaky 4 roky až teraz sa na to prišlo. Za tie dlhé roky samé vyšetrenia na všeličo ale toto nikoho nenapadlo
@tatiana149 ahoj…
Uz si zvykam na vsetko. Na Endokrinologii mi zistili dalsie autoimunitne ochorenie …
Neviem co este. A sa chystam reumatologovi nskolko ma klby bolia. Vraj Sjogrenov sy.riesi reumatolog. Tam som este nebola. 🤷♀️🤦♀️
@labocca áno reumatolog. Mňa najprv poslali naspäť na orl čo idem v pondelok. Že on má má poslať na reumatologiu.
ahoj,ja som mala podobne problemy a nedavno mi diagnostikovali autoimunitne ochorenie Sjögrenov syndrom......