Ahojte, nemal niekto tento zápal, aké ste mali príznaky čo ste brali ďakujem za odpoveď
Mala som to. Bolesti hrozne. Cela noha ma bolela akoby som ju mala obtocenu ostnatym drotom,takisto krize,tu nohu som mala slabu, tazkosti s chodenim. Bolo to nadlho.lieky nepomahali,iba injekcie a infuzie
@azurova99 ja som mala silné bolesti v sedacom svale, vystreľovalo mi to do nohy. Keď som to mala v akútnom štádiu, išla som do obchodu a na pol ceste ma to začalo tak strašne bolieť, že som nemohla spraviť ani krok. Niekoľko minút som stála na mieste a nevedela som sa pohnúť. Potom som sa nejako pomaličky odšuntala domov. Brala som na to lieky, nespomeniem si na názov. Ešte aj teraz ma to občas bolieva, hlavne keď mám zadok dlhšie v chlade.
Takže asi najlepšie navštíviť len neurológa áno?
@marticka85po ahoj, prosím, ako rýchlo ti ischias prešiel? Vďaka
@azurova99 ahoj, ako to vyzerá s tvojím zápalom? Prešiel? Ako si ho liečila a ako rýchlo sa to dalo dokopy? Vďaka
@domilondon ahoj no asi dva mesiace pomohol revitanerv
@domilondon ale zistilo sa že mám posuvnu platničku takže musím aj cvičiť chrbticu
@domilondon ja som sa liecila skoro rok s prestavkami,bolo to v roku 2010, ale doteraz sa mi bolesti obcas vracaju,hlavne ked je veterno alebo ma byt zmena pocasia
@marticka85po ahoj prosim noha zacala boliez z nicoho nic ? Mne to trva uz mesiac.. z coho vznika ten zapal ? Ktore lieky zabrali ? Dakujem
@zoja1804 uplne 1.krat ked zacalo boliet tak len krize sa mi casto blokovali lebo som prechladla v Tatrach a o nieco neskor zacala aj noha silno boliet akoby som v nej mala ostry drot.nemohla som ani dostupit. Neurologicka mi dala obstrek,potom injekcie s protizapalovymi liekmi.bohuzial nezabralo tak potom este infuzie. Po infuzkach preslo na cas ale zacalo sa mi to vracat cca kazde 2-3mesiace.silne bolesti.zapal vznika ked zachladis ten nerv (zacina tesne nad zadkom a konci niekde v clenku) no a ten je potom uz stale nachylny na chlad alebo ofuknutie.to je ako ked ma niekto trojklanny nerv na tvari zapaleny. Stale sa to vracia aj ked si davam pozor.ja odvtedy nosim pancusky od oktobra do aprila lebo chcem mat tu nohu v teple.
@marticka85po dobry prosím vás aké príznaky ste mali ešte prosím vás pomôžte mi ďakujem