Zápal sedacieho nervu

21. apr 2024

Ahojte. Viete mi prosim poradit. Asi 2 mesiace ma trapia bolesti nad zadkom. Bola som u ortopeda a dala mi razove vlny,ktore pomohli len na chvilu. Teraz to zacalo znova boliet asi po tyzdni ale vsimla som si,ze ked stojim,tak mi ofialoveju prsty. Akonahle sa pohnem alebo sedim-stojim nic take nemam. Som objednana ortopedovi a na cievne. Mali ste to niektora? Som z toho dost nervozna. Dakujem

rozculena
21. apr 2024

Poznám,ja si tiež niekedy prestávam cítiť prsty na nohách,niekedy pätu.Chodím pravidelne k fyzioterapeutovi.Žiadny doktor mi nikdy nepomohol,neurológ povedal,že to sa všetko bude len zhoršovať.Tak díky som si pomyslela.Začala som chodiť k fyzioterapeutovi.On jediný mi pomôže.Ja mám teda rozdrbanú celú chrbticu,vysunuté,prasknuté platničky,v krku aj krížoch.

alenamihal
21. apr 2024

Dobry fyzio je na nezaplatenie...lekari daju len rehabky,lieky na cas a vsetko sa po case vrati...masaze a dobre cviky ...ja mam tiez na sebou rehabky na cas bol klud a bolest krize a bedrova bolest sa vratili brrrr ..takze len fyzio a masaze ,nic ine nevidim ..