ahojte mamulky , snazilky , tehulky 😉 chcela by som sa opytat ci ste niekto mali problem zo zapalom prsnika a ako ste si ho vyliecili . ci uz vy same alebo doki ... chcem pomoct kamoske tak ak mozte poradte . Dakujem
helka dik 😉 pozrem
tu som si nieco nasla keby tiez niekto potreboval pomoc
http://www.primar.sk/Page.aspx?ID=1567
ahojte, mam asi mierne zapaleny prsnik, teplotu nemam, len slaby cerveny flak na prsniku.davam si teplu sprchu, calciovu mast, odsavam a tvrdlinka v prsniku neprechadza druhy den .ale co sa chcem spytat, mali ste daktora tu hrcku aj v bradavke? ja ju mam aj tam, citlivu a bolavu
ja som mala zápal prsníka 2x pri prvej dcérke, ale na žiadnu hrudku si nespomínam....inak mám pocit, že pri zápale sa dáva studený, nie teplý obklad. V Bábätkách je o tom určite téma, skús popozerať tam. Ja som inak brala pri zápaloch ATB...
ja som ho mala uz 2 krat, vzdy s ATB, lebo som sa bala, ze pridem o mlieko 🙂
Doktor mi povedal, ze bez liekov to neprejde, ebo to su bakterie a tie bez liekov nezlikvidujes...
Ja som si davala studeny octanovy zabal, teplym sa zapal len podpori
Jajka, ani ja som nemala teplotu, ale ATB som brala, preslo to po nejakych 3 dnoch
jednoznacne musi ist k svojmu dr. a potrebuje ATB...napriek tomu moze z toho prsnika dalej kojit.
Ahoj bejca, ja som s tym musela ist na pohotovost, pedpisali mi antibiotika 😖 , inac vyhladat tuna na konikovi je taka tema, pripadne daj si cez google klucove slovo mastitida 😉 je toho popisane kopec.