Zápal priedušiek - liečba bez antibiotík

14. nov 2023

Ahojte da sa zapal priedusiek pravdepodobne bakteriálne pôvodu vyliečiť bez atb? Co sa mi stane keď ich nebudem užívať? Už som zúfalá a doktorovi sa mi neda ísť. Ďakujem

roja01
14. nov 2023

Kup si v lekarni Dorithricin. Je v tychto cmulacich tbl lokalne antibiotikum a velmi pomaha. Za den mozes vycmulat az 8 tbl.

autor
14. nov 2023

@roja01 ďakujem len píšu ze je to na zapálené hrdlo.

lucka_ke
14. nov 2023

pohotovosť, tam ti tiež predpíšu

jesenzima
14. nov 2023

Či sa to dá, neviem, ale určite by som to neriskovala. .. zdravie máme iba jedno

namornicka
14. nov 2023

Ako vieš, že máš zápal priedušiek, keď si nebola u lekára? Kašeľ, ktorý asi máš, môžeš skúsiť vyliečiť aj bez lekára, môžeš tomu dať pár dni. Ak sa to do týždňa nezlepší, sama zváž ci sa chceš ďalej trápiť.

roja01
14. nov 2023

Inak asi nie su ziadne volne dostupne tbl vylozene na zapal priedusiek. Len zabal a cajiky.

lulu2014
14. nov 2023

Ano da. Napr.sprej Ventolin. Ale je dobre to skontrolovat o 2dni u Dr. A ak sa zlepsuje tak sa pokracuje. Ak je horsie tak ATB.

marianarem
14. nov 2023

Tak samozrejme, ze sa da, pretoze ATB tu mame ani nie 100 rokov a predtym cele tisicrocia to ludia prezivali. Nie mozno vsetci, niekomu sa to skomplikovalo, ale mnohi ano.
Kazdopadne ako je mozne, ze sa ti s takymto problemom neda ist k doktorovi? Ak ale chces aspon vediet, ci by tie ATB boli potrebne, tak si urob aspon domaci CRP test, maju v kazdej lekarni. Moze to byt aj viroza.