Ahojte mám zápal priedušiek v piatok mi dala doktorka ATB. Takže ich užívam už tri dni a.vobec žiadna náprava. akurat nemám teplotu ale nemôžem poriadne dýchať duši má to ... Kedy mi záberu ATB ?? Mám zinat lebo kojim a neviem či môžem aj iné ATB??
@kotulicek skus si kupit acc long alebo solmucol, urcite zaberu, maju v lekarni
Masťový obklad na hrudník je veľmi dobrý, rozpúšťa hlieny a ľahšie sa vykašliava. Zohriať masť alebo olej, dať na vreckovku, priložiť na hrudník a prekryť igelitom. U mňa to vždy pomohlo. A veľa piť.
ATB nie sú zázrak, pokojne to môže byť aj vírusový zápal, vtedy veľmi nepomôžu. Ako píšu ostatní, sú nutné aj symptomatické lieky na vykašliavanie a zlepšenie dýchania, ktoré sa môžu počas dojčenia. Každopádne kontrola u lekára, keď nie je lepšie.
Ak to stale nie je lepsie tak treba ist k dotorke, uz by si aspon mensie zlepsenie mala citit ak tie antibiotika zaberaju
@martinals @renatka100 @taskataska @matabb73 @tribaby @renirv ďakujem baby už.mi je lepšie ...uvidím čo do večera ak nie tak pôjdem ráno k doktorke a mám aj syrup bronchipret, a kvapky zyrtec .... Ďakujem aj za radu z masťou malo mi to napadnúť hneď šak deti natierame husaciu masťou a seba nie🥺 joj ale sa mi uľavilo ponej...a asi je to aj nejaký vírus lebo ostatný doma majú zápal horných dýchacích ciest.... ATB moc neuznávam jem ich len v test keď naozaj treba preto som myslela že záberu rýchlejšie
Ahoj,ak by sa to nezlepšilo ani do pondelňajšieho večera asi by som zašla k dr. Antibiotiká by mali do 3-4 dní zabrať.Urcite ti doktorka predpíše nejakú inú alternatívu, možno ti nesadla liečivá látka,mne sa to tiež pár krát stalo a po zmene sa mi polepšilo, držím palce 😉