Ahoj aj váš pri západe priedusiek bolelo dosť na hrudníku? Co vám pomohlo aby vám to prešlo? Ja aj ťažšie dýcham a kašlem. Dostala som antibiotika a sirup na kašeľ
mne veľmi pomáha mastný papier. Odstrihnem papier na pečenie cca 20 x 20 cm, natriem bravčovou masťou a masťou si položím na holú hruď. Na to dávam ešte utierku, nech nemám celé tričko mastné. Keď som mala naposledy zápal priedušiek som ho mala skoro celý čas. Cez deň aj v noci, len občas som si ho dala preč.
@lucia851 presne mam teraz zápal priedušiek, chytila som od syna. ATB mám 24hodinove dnes som brala 3tiu. Bolelo ma strašne na hrudníku, ale prešlo to po prvej ATB. Od kaslu beriem solmulkol. Aké lieky Berieš? Ja mam klacid.
mne veľmi pomáha mastný papier. Odstrihnem papier na pečenie cca 20 x 20 cm, natriem bravčovou masťou a masťou si položím na holú hruď. Na to dávam ešte utierku, nech nemám celé tričko mastné. Keď som mala naposledy zápal priedušiek som ho mala skoro celý čas. Cez deň aj v noci, len občas som si ho dala preč.