Zápal po extrakcii

mon1806
9. júl 2024

Baby prosim vas som 6 den po extrakcii bolesti brutal bola som vcera u zubara cistil to dal mi dren a antibiotika amoksiklav 1000 , povedal ak bolest neprejde mam prist aj zajtra zas na cistenie , uz teraz mam strach strašne tp bolelo ale asi budem musiet ist lebo bolest neprestava len trosku by som povedala
Tie co ste to niekedy zazili ako dlho to trvalo ta bolest este po osetreniach ? Ja uz som na nervy uz tyzden skoro:(

snazilka_bio_mamka
9. júl 2024

@mon1806 6 dni je dost..😔 mna den po extrakcii uz nic nebolelo, podla mna to mas zapalene, musi ti to vycistit ,podla mna chod lebo 6 dni jebuz fakt utrpenie s bolavym zubom

mon1806
autor
9. júl 2024

@snazilka_bio_mamka ja uz to mam cistene v pondelok mi to cistil aj dal dren aj antibiotika lebo mam zapal , zajtra musim pravdepodobne znova na cistenie lebo neprechadza
Len som sa chcela opytat ked chodili cistit kedy ich to uz preslo konecne

ivka21
9. júl 2024

@mon1806 ja už na druhý deň po vytrhnúti zuba som mala bolesti krčnej mandle tak mi dali ATB a prešlo nič čistiť nemuseli.

evcagabi
9. júl 2024

Mne skoro tyzden. Bolo to strasne. Na cistenie som bola najskor na pohotovosti, lebo to vyslo ako naschval na vikend. Tiez som tam dostala aj atb. K mojmu som bola na cisteni 3x, atb zacali ucinkovat asi na ten 3den ale bolave to bolo fakt aj ten tyzden.

veronika2316
9. júl 2024

Ja keď som mala zápal okostnice ale nie po extrakcii tak cca tri dni antibiotík kým bolesť trochu ustúpila čiže ak berieš amoksiklav od včera tak možno ráno ti bude lepšie