Zápal pľúc a vaše skúsenosti

nikola81
5. jan 2024

Zdravim, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti zo zapalom pluc. 28.12. ma odviezla sanitka, odpadla som doma vysoke horucky, zvracanie zimnica. Proste horor. Na internom urgente mi robili RTG a komplet krv. Draslik hodnota 3, zapal plus potvrdeny, tlak 99/80
Dostala som infuzie. Pluca ma ominali aj predtym ale moja dr nic nepocula. Totiz bolo to tak, ze som bola do 24.12. hospitalizovana na padiatrii so synom a evidentne som to tam dostala, nakolko uz tam mi zacali problemy. Moja dr mi nasadila Fromilid ale bolo mi z neho strasne zle na zaludok tak zmenila na Ciprofloxacin
Ked som bola na kontrolu po dobrati prveho balenia teraz v stredu crp mi znova stuplo od 28.12.
Je normalne ze v nedelu doberiem druhe balenie atb a mna tie pluca stale bolia, taktiez aj hrdlo, mam otrasnu nadchu, a celkovo sa citim slaba a nie vo svojej kozi. V pondelok mam dalsiu kontrolu, to uz budem mat aj vysledky na chlamydie
Len ci je to normalny priebeh. V zivote som toto nezazila a covid som mala 2x ale to bola prechadzka ruzovou zahradou proti tomu co som prezila teraz

ivana3111
5. jan 2024

@nikola81 podľa mňa si nachytala riadny koktejl v nemocnici :(... mozno jedno už išlo skončiť a nalepilo sa ďalšie a ďalšie telo bojuje skus byť k sebe laskavejsia a nezlosti sa hlavne , viem ze je to náročné v lete som tiež bola 7 týždňov PN s infekciami...samozrejmosťou sú vitamíny a možno skúsiť aj niečo alternatívne na posilnenie imunity - betaglukan 500, čínske Huby cordyceps/reishi/ nejakú zmes ...pozri možno aj výrobky energy - viem ze vironal je fajn... serapeptaza je protizapalova všeobecne, alebo skus ešte draciu krv alebo vilcacoru na imunitu to sú zasa z amazonskeho pralesa , všetko mám odskúšané a vždy niečo iné pomohlo podľa toho o co išlo no

nikola81
autor
5. jan 2024

@ivana3111 Dakujem, za odpoved. Tento rok som bola so synom v nemocke 3x a vzdy som si odtial doniesla daku fajnotku. Ale toto je top co sa somnou deje. Zatial som si nasadila Wobenzym a urcite este potom nieco pridam. Citim sa uplne vycerpana, bez energie. 😢

ivana3111
5. jan 2024

@nikola81 Ja som brala aj od imunológia 6 mesiacov imunor, nakoľko som mala znížený počet bielych krviniek tak možno potom zvaz aj imuno. Teraz klop klop som nebrala už 5 mesiacov atb. A popritom som brala všelijaké vyššie uvedené bylinné aj nebylinne doplnky :D

nikola81
autor
5. jan 2024

@ivana3111 budem sa musiet objednat, lebo ja som uz davnejsie imunitu riesila lebo som vsetky choroby od syna dostala ktore nosil zo skolky a teraz zo skoly.