Zdravim, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti zo zapalom pluc. 28.12. ma odviezla sanitka, odpadla som doma vysoke horucky, zvracanie zimnica. Proste horor. Na internom urgente mi robili RTG a komplet krv. Draslik hodnota 3, zapal plus potvrdeny, tlak 99/80
Dostala som infuzie. Pluca ma ominali aj predtym ale moja dr nic nepocula. Totiz bolo to tak, ze som bola do 24.12. hospitalizovana na padiatrii so synom a evidentne som to tam dostala, nakolko uz tam mi zacali problemy. Moja dr mi nasadila Fromilid ale bolo mi z neho strasne zle na zaludok tak zmenila na Ciprofloxacin
Ked som bola na kontrolu po dobrati prveho balenia teraz v stredu crp mi znova stuplo od 28.12.
Je normalne ze v nedelu doberiem druhe balenie atb a mna tie pluca stale bolia, taktiez aj hrdlo, mam otrasnu nadchu, a celkovo sa citim slaba a nie vo svojej kozi. V pondelok mam dalsiu kontrolu, to uz budem mat aj vysledky na chlamydie
Len ci je to normalny priebeh. V zivote som toto nezazila a covid som mala 2x ale to bola prechadzka ruzovou zahradou proti tomu co som prezila teraz
@nikola81 podľa mňa si nachytala riadny koktejl v nemocnici :(... mozno jedno už išlo skončiť a nalepilo sa ďalšie a ďalšie telo bojuje skus byť k sebe laskavejsia a nezlosti sa hlavne , viem ze je to náročné v lete som tiež bola 7 týždňov PN s infekciami...samozrejmosťou sú vitamíny a možno skúsiť aj niečo alternatívne na posilnenie imunity - betaglukan 500, čínske Huby cordyceps/reishi/ nejakú zmes ...pozri možno aj výrobky energy - viem ze vironal je fajn... serapeptaza je protizapalova všeobecne, alebo skus ešte draciu krv alebo vilcacoru na imunitu to sú zasa z amazonskeho pralesa , všetko mám odskúšané a vždy niečo iné pomohlo podľa toho o co išlo no