Zápaľ plúc a strašná únava

baby26
25. apr 2019

Ahojte vcera som bola na plucnom a zistili mi zapal pluc.Mam lieky,mali ste niekto pri zapale pluc aj po nom strasnu unavu?Ja som strasne unavena a slaba.Dakujem.

lubiss
25. apr 2019

nezistili ti plucne chlamydie ? tie sposobuju unavu a samozrejme aj zapal pluc

ciarraa
25. apr 2019

Tak zapasl pluc nie je sranda a je to aj dost elka zataz na samotny organizmus, takze to, ze sa citis byt unavena, je podla mna normalne

baby26
autor
25. apr 2019

Asi ano,plucne chlamydie mi nezistili

eriksonka1234
25. apr 2019

@baby26 moja dcéra mala do roka 4 zápaly pľúc, mykoplazmy zauradovali, a samozrejme bola aj unavená, úplne vyšťavena😢

dadulala
25. apr 2019

@baby26 Mala som a trvalo mi niekolko tyzdnov, kym som sa z toho vyhrabala.Atb cca mesiac, v tom uplnom zaciatku som nevladala vyjst 3 schody, spala som ak 12 hod.denne.Ale stale nic oproti chripke, to som myslela ze je koniec.To bol zapal pluc rajska zahrada.Hlavne to vylez, mne po zapale ostalo zjazvene nefunkcne tkanivo v jednej casti pluc.

mogaa
25. apr 2019

@baby26 okrem ATB si kúp Imonoglukan(výťažok z hlivy) a pi veľa veľa veľa cibulového čaju, Výborný je aj Geriavit.

mogaa
25. apr 2019

@baby26 a ano unava z toho môže byť🙂

katrin21
25. apr 2019

Séra malá obojstranný zápal pľúc a brala antibiotiká tri týždne A prvý týždeň mala aj skoro štyridsiatky horúčky.. zápal pľúc je vážne ochorenie ktoré určite treba vyležať A samozrejme že sa cítiš oslabená lebo pľúca sú základný orgán ktorý mi dostávaš do tela kyslík a keď nepracuje správne jasné že si aj unavená
Ja ti odporúčam aby si si ich antibiotiká nasadila aj liek Wobenzym. Urýchlite liečenie ale samotné pľúca sa aj tak regenerujú minimálne ešte mesiac po vyliečení. Ten plucny parenchým sa musí jednoducho zregenerovať a to trva. Napríklad moja dcéra mala vtedy asi 14 rokov a mala ešte mesiac v škole zakázanú telesnú od lekárky.

katrin21
25. apr 2019

@eriksonka1234 na mykoplazmy treba esteNAC, alebo ten Wobenzym ,alebo AcC long pit, aj on obsahuje NAC v sebe.
Totižto pľúcne chlamýdie a mykoplazmy sú potvory oni sú zamaskované vo vnútri buniek a tak ich antibiotiká ťažko vidia a preto sú slabé účinné a ťažko sa likvidujú aj keď príznaky ustúpia oni štýle zostávajú.. preto Treba vždycky nasadiť k antibiotikám niečo takéto aby bola liečba úspešnejšia niektorí lekári to už vedia ale ešte stále ide málo..
Rovnako Je to aj s boreliózou oni sú také príbuzné