Zápal okostnice

jantakac
6. jún 2024

Ahoj mám otázku bol u zubára a povedal mi že mám zápal ďasná ale podľa všetkého už to zápal okostinice lebo bolesti sú take že bez tabletkov od bolesti by som neprežil beriem 4den antbiotyka ale dajak nič bolesti nehorázne nemôžem jesť pomaly mám to napuchnutú pri zuba bolesť ide až do ucha hlavy hrdla a v podstate nemôžem už pomaly otvoriť ústa lebo to strašne boly mám dobrat tie ant?? Alebo ísť zas k zubárovi len poriadne neviem otvoriť ústa lebo to strašne boly jedna strana sánky

evickuska
6. jún 2024

@jantakac no zapal kosti vacsinou boli aj cez tabletky od bolesti, nutne su ATB som dva tyzdne po nom 🙈 mas tam bakterialnu infekciu cize antibiotika su nutne 🙈

jantakac
autor
7. jún 2024

@evickuska bolela aj vás tak strašne sánka že už ju nemôžem poriadne ani otvoriť ??

katusskaa
7. jún 2024

@jantakac ved chod k zubarovi. mozno treba nieco vytrhnut.

jantakac
autor
7. jún 2024

@katusskaa bol som a dal mo antibiotiká

evickuska
7. jún 2024

@jantakac ano, trosku lad to tlmil

jantakac
autor
7. jún 2024

@evickuska aha skúsim no dúfam že už záberu aj antibiotiká

jantakac
autor
7. jún 2024

@evickuska ešte sa opýtam jak dlho trvala hlavne tá sánka bolesti ??

janulik2008
7. jún 2024

Kolegu bolela hlava v tej casti kde je "spánok" ale tak ze ani tbl nepomahala tak siel k dr a az na nejakom vysetreni prisli na to ze ma zapal okostnice bral aj lieky nejake silne

jantakac
autor
11. jún 2024

No ináč bol som s tým nekoniec na pohotovosti v ke už som mal take bolesti že som myslela že sa zabijem a sánku už vôbec som nevedel otvoriť takze má náchali tu ešte večer mi rezaly vytlačili hnis s vonku keďže ústa som nevedel otvoriť dali mi tam hadicku cez ktorú víteka hnis každý deň to čistia taze beriem antb do žil aj od bolesti :/ ale sánka je stále taká nijaká že vraj sa to zlepší za cca 2 týždne to otváranie úst