Mali ste niekto zapal okostnice zo zuba ?
Po akom case vam zmyzol opuch a kedy zabrali antibootika ?
@alenkavrisidivov tak ja mam opuch uz viac ako tyzden a antibiotika beriem tiez tyzden a nejak necitim aby to pomahalo.
@saimooon852 aj mne tak 3 , 4 dni. Tiež hrozne bolesti, steny som doma škrabala.
@sili82 mna praveze neboli, len mam teploty, zimnicu a napuchnutu celu sanku
@saimooon852 u muza to trvalo zhruba 3 tyzdne. Tyzden bral atb ,ktore nezaberali. Potom siel na inu pohotovost a tam mu predpisali ine atb. Bolest do tyzdna ustupila, ale opuch tvare s modrinou mal este dalsi tyzden. Na vasom mieste riesim zmenu liekov, ak liecba mezabera, moze sa vam zapal rozsirit a sposobit velke neprijemnosti. Muzovi hrozila hospitalizacia.
@nikool701 praveze uz mi menili, 4 dni som bral jedne a ziadna zmena teraz dalsie 4 dni beriem druhe a tiez nepocitujem ziadne zlepsenie. Na pohotovosti som bol uz 2x a 2x mi rozrezali dasno aby vytiekol hnis a povedali dalej brat antibiotika.
@saimooon852 a tvoj zubár čo na to hovorí?
@koniarova ma dovolenku, ked som mu volal povedal tiez ze brat dalej antibiotika
@saimooon852 to je na prd,riešiť to len pohotovosťou. Potrebuješ zubára, ktorý stav zhodnotí nanovo. Urobí snímky a pozrie znovu o deň, dva.
ahoj, jo zápal okostnice je hrozný, zažila som raz a nikdy viac. Musím povedať, že okrem antibiotík som sa snažila hojenie podporiť aj liekom Wobenzym, ktorý je voľne dostupný. Viem, že aj môj svokor ho bral na problémy so zubami a liečil sa oveľa lepšie ako predtým bez Wobenzymu.
@saimooon852 vyskusajte inu pohotovost,inu zubnu ambulanciu, reap.lepsiu zubnu kliniku . Ak nie, chodte na drzovku na oddelenie maxilofacialnej chirurgie do nemocnice a opiste im problem. Znamy skoncil na operacii, od zuba sa mu zapalil srdcovy sval a zapal presiel az do chrbtice, ktpru po pol roku liecbu tiez trebalo operovat. Zub nema ani jeden svoj. Nedajte sa odbit.
Ahojte prosím vás chcem sa opýtať mám zápal kostince od zubu
Zub má nebolí iba keď otvorím usta tak horna kosť pod okom má zaboli
Neviete prosím vás ako to doma viliečim?
ja, približne 3 dni. No bolesti boli príšerné