Ženy chcem sa opytat ešte 🙏🏾 Poradili ste mi že mám pravdepodobne zápal sedacieho nervu doktorka to potvrdila s tym že zajtra idem na neurologiu ale chcem sa opytat najprv má bolela práva noha… neskôr to začalo aj v ľavej nohe a od dnes (trvá to celé asi 5-6 dni) má bolia už aj ruky to asi zápal nebude či? Neviem či mám ísť naspäť na pohotovosť a povedať im o mojom probléme alebo je to u zápalu normálne?
@azurova99 vystreľuje mi to z kĺbu alebo odkiaľ až dole do nohy to áno, ale mám to aj v druhej nohe a dokonca mi to začína aj do rúk som unavená malatna a celkom sa mi zvýšil aj tep povedala by som, že to je skôr tupá bolest ktorá prejde do ostrej neviem to moc opísať akoby mi ťahalo svaly akoby boli príliš krátke a snažia sa natiahnuť
Odber krvy mám za sebou, asi počkám na ne a potom pôjdem k neurológovi lebo u nás su dosť od veci doktori..
@paja293 ahoj mala som zápal sedacieho svalu, vyvbijalo mi do bedra a do nohy, časté tŕpnutie tej končatiny, je možné že skôr či to nebude chrbticou aké sú tie bolesti,