Mna to akurát chytilo. Lekár mi chcel predpísať antibiot. ale keď som ho upovedomila že kojím a malý sa po antibiot. vysipal tak celý zúrivý mi povedal že si budem musieť mliečko odsávať a dávať mu umelé . Túto možnosť som odmietla , pretože krpec je naučený len na prsník a z flaše mi nič nechce piť. Nakoniec mi predpísal Biseptol . Inak poviem vám je to "bohový" prístup tohto nášho zdravotníctva. fakt ... mam chuť napísať sťažnosť , pretože som si vypočula asi pol hodinový monolog , že prečo ja mám ešte stále detského lekára. Pekne som mu vysvetlila že môj doktor ma informoval že môžem u neho ostať až do 27 rokov , že to je normálne a že nemám mať obavu pri vyšetrení na pohotovosti. Úžas fakt, ja som si aj kartu chcela zobrať a preniesť , ale hovorím si je to blízko, mám s nim len dobré skúsenosti , tak prečo to nevyužiť. A najlepšia bola sestrička keď mi povedala že za vvšetkým sú peniaze a že si tú kartu mám presunúť .
presne tak, brusnice a brusnicovy dzus....a celkovo pi vela caju, nech to ide von...aj ked to boli (pali)
Pozor na brusnicovy dzus,ktory bezne dostat, brusnic je tam minimum ale zato cukru habadej, a cukor zhorsuje vsetky zapaly v tele.
Doporucujem Kapucinku, naj tinkturu / v lekarni, zdravej vyzive/, zabera na vsecky mocove/dychacie zapaly rychlo a ucinne a je vhodna aj pre deti, tehotne a kojace.
Prip by pomohlo aj koloidne striebro, ale ta kapucinka odstrani aj streptokoy,stafylokoky a ine zvieratka ak treba.
Dobre by bolo aj odkyslit telo,aby nestipalo,ked ide moč von. Pomaha umeocot. Dostat ho v predajniach zdravej vyzivy.
A vela pit, to je jasne.
@zvedavamt ... Dobrý deň prosím vás kapucinku brať čaj alebo tabletky?? .. a tinktúra sa ako používa?? Vypiť?? Dakujem
@martiynkaa
Na vsetkom je davkovanie. Najsilnejsia je tinktura, riedi sa v tekutine,ak nechcete pit cisty alkohol.
Ale dvolezitejsia je vzdy prevencia.
kup si susene brusnice, brusnicovy dzus a dopuj sa tym riadne, pri tom mozes aj dojcit 😉 viem ze je dobry aj urinal, no to neviem ci sa moze pri dojceni 😅 a vela vela pit