Zápal močových ciest počas kojenia. Máte skúsenosť?

spachtosko5
25. jan 2013

Mna to akurát chytilo. Lekár mi chcel predpísať antibiot. ale keď som ho upovedomila že kojím a malý sa po antibiot. vysipal tak celý zúrivý mi povedal že si budem musieť mliečko odsávať a dávať mu umelé . Túto možnosť som odmietla , pretože krpec je naučený len na prsník a z flaše mi nič nechce piť. Nakoniec mi predpísal Biseptol . Inak poviem vám je to "bohový" prístup tohto nášho zdravotníctva. fakt ... mam chuť napísať sťažnosť , pretože som si vypočula asi pol hodinový monolog , že prečo ja mám ešte stále detského lekára. Pekne som mu vysvetlila že môj doktor ma informoval že môžem u neho ostať až do 27 rokov , že to je normálne a že nemám mať obavu pri vyšetrení na pohotovosti. Úžas fakt, ja som si aj kartu chcela zobrať a preniesť , ale hovorím si je to blízko, mám s nim len dobré skúsenosti , tak prečo to nevyužiť. A najlepšia bola sestrička keď mi povedala že za vvšetkým sú peniaze a že si tú kartu mám presunúť .

lubkaeck
25. jan 2013

kup si susene brusnice, brusnicovy dzus a dopuj sa tym riadne, pri tom mozes aj dojcit 😉 viem ze je dobry aj urinal, no to neviem ci sa moze pri dojceni 😅 a vela vela pit

levandulova85
25. jan 2013

presne tak, brusnice a brusnicovy dzus....a celkovo pi vela caju, nech to ide von...aj ked to boli (pali)

zvedavamt
26. jan 2013

Pozor na brusnicovy dzus,ktory bezne dostat, brusnic je tam minimum ale zato cukru habadej, a cukor zhorsuje vsetky zapaly v tele.
Doporucujem Kapucinku, naj tinkturu / v lekarni, zdravej vyzive/, zabera na vsecky mocove/dychacie zapaly rychlo a ucinne a je vhodna aj pre deti, tehotne a kojace.
Prip by pomohlo aj koloidne striebro, ale ta kapucinka odstrani aj streptokoy,stafylokoky a ine zvieratka ak treba.
Dobre by bolo aj odkyslit telo,aby nestipalo,ked ide moč von. Pomaha umeocot. Dostat ho v predajniach zdravej vyzivy.
A vela pit, to je jasne.

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martiynkaa
8. máj 2017

@zvedavamt ... Dobrý deň prosím vás kapucinku brať čaj alebo tabletky?? .. a tinktúra sa ako používa?? Vypiť?? Dakujem

zvedavamt
23. aug 2017

@martiynkaa
Na vsetkom je davkovanie. Najsilnejsia je tinktura, riedi sa v tekutine,ak nechcete pit cisty alkohol.
Ale dvolezitejsia je vzdy prevencia.