Dobrý večer akurát som dočítala články na nete ja som bola v nedeľu na pohotovosť na urologii mala som vysoké horúčky zimnica bolesť hlavy závraty pocit na vracanie...tam mi zistili zapal mocovych ciest a upchaty stent v ľavej oblicke čiže mi ho vymenili predpísala antb.
Mohli sa na urologii pomýliť?mala som presne priznaky na zápal obličiek alebo je možné že horúčka , zimnica bolesť tocenie hlavy a pocit na vracanie môže byť aj pri zápale mocovych ciest????🤷♀️určite z kovovými cestami mala niektorá z vas problemu a tiež nejaké priznaky určite.
Mohla by som si kúpiť aj urinal k tím antb čo užívam?poprípade niečo iné?vopred ďakujem
@natalis1998 áno ja mám aj krv +++ hnis+++ bielkoviny +++v moci a nie len mi urobili sono obličiek vzali moc a nie viac
@vladkabalazova čo sa taký urinalu.. tak ja som nepozorovali nejaký pozitívny volyv toho lieku zbytočne peniaze. Skôr veľa tekutín, urologicky čaj, vitamín C a mne sa osvedčilo dať škoricu všade kde sa dá (jedlo, čaje atd) má to fakt pozitívny účinok. A hlavne teplo na chodidla a aj v okoli panvy
@natalis1998 aha dobre aj v reklame ukazujú taký prášok D rmanoza či jak sa to volá už neviem no mne príde čudné to že už prešli dva dni čo užívam antb. A teploty mám stále tak ja neviem
@vladkabalazova podľa mna keď sa nebude lepšiť tak tam choďte znovu. Možno teraz kvôli covidu to kúsok “odflákli” čo je v nemocniciach momentálne bežne. Ale asi pokial by to bol zapal oblieciek mali by vás hospitalizovať, aspoň to som počula od známych čo to mali. Držím palce
@vladkabalazova aj to je dobre . Podľa mna by ste po 2 dňoch nemali mat už teploty. Aspoň čo si ja pamätám vždy keď som mala chyteného močové cesty tak po 1-2 tabletkách mi bolo už lepšie. Takze radšej asi zájdite
@natalis1998 no veď práve že po antb.po dvoch dňoch je vždy už lepšie aj ja teplotujem už5 dní
@vladkabalazova urinal je o nicom, uroval je lepsi. K antibiotikam blokurima uro+ pripadne utipro plus a urologicky caj herbex s brusnicami
@vladkabalazova preco mas zavedeny stent? Mas kamene?
@vladkabalazova ja som mala toto do toho krv v moci ešte a aj bolesti v krížoch a predsa to bol len zápal močového mechúra tuším že nie obličiek.
Crp Vám nemerali ? Lebo tuším to ue indikátor, že či to je na zápal obličiek alebo nie. Ja som nemala crp vysoké tak automaticky usúdili len zápal močového mechúra.