MAminky ahojte, prosim vás mám rezanie v podbrušku a pálenie pri močení, behám často na wc, trvá to cca 3 dni, no dnes som sa mi 2x stalo, že som si všimla, že mám na papieri niečo ako krv - prirovnala by som to ku špineniu pred MS, aj ma napadlo, či to nemôže byť ona, ale tú mám dostať až v sobotu/nedeľu (beriem HAK). Nestalos a to niektorej z vás? Keď som mávala zápal močových ciest, vždy ma rezalo palilo pri čúraní, no nikdy som tam nemala "špinenie" resp. som si to nikdy nevšimla. Chodila som k urológovi a ten mi predpisoval flector prášok a cyc kontrol - oboje mám doma a aj som ich začala užívať...preto som ešte nebola u lekára. Ak tu je nejaká maminka, ktorej sa t tiež stalo poraďte čo s tým. Ďakujem
@dilaila999 zajtra pôjdem, ak to ovšem nebude mrcha....
@smile31 pokiaľ máš problém pri moceni tak asi nie. Ale držím palce nech to nie je nič vážne!
@dilaila999 dakujem
Ano stalo...behala sm na wc,mala som spinenie podla dr zapal moc.ciest..a nakoniec? Tehotenstvo :D
tak už som aj doma od urológa, a je tams ilný zápal takže som na ATB,,,,
@smile31 tak skoré uzdravenie. ATB pomôžu, o týždeň si fit 🙂
@dilaila999 dakujem 🙂
Mne pomohol vitamín C, prišlo to tak rýchlo že som sa nahnevala a zjedla 4 tabletky vitaminu C a do par hodin to prestalo, s branim vitaminu som pokracovala ale dobre pomaha aj urinal akut forte alebo urinal to vacsie balenie ale ak chces bez liekov tak ten vitamin, na pilulke teraz maju zlavy http://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/
Alebo si kup ken urinal to velke balenie a uzivaj ked budes citit ze to prichadzda znova
ahojte baby, veľmi súrne vás prosím o radu... včera večer som zistila, že ma tak nejako nepríjemne šteklí v podbrušku, a pri cikaní sa to iba zhoršilo.. keďže doma nemám nič, čo by mi preventívne mohlo pomôcť, vypila som veľa vody a ľahla som si spať.. v noci som sa 2x zobudila, že musím ísť cikať, ale hneď na prvýkrát čo som sa posadila na wc, som už vedela, že mám asi zápal močových ciest. Neskutočné pálenie, rezanie a šteklenie v jednom.. najhoršie je to po vycikaní, akonáhle sa močový mechúr vyprázdni, všetko ma začne bolieť a rezať... okrem toho mám v moči krv a neustále pocit, že mi strašne treba na malú.. Je to neznesiteľný pocit, už z toho pomaly šaliem.. rozmýšľam že idem asi na pohotovosť, ale chcela som sa vás opýtať, či nepoznáte náhodou nejaké zaručené triky ako si aspoň na chvíľu pomôcť. Ja totiž dnes cestujem domov na SK a čaká ma 2h cesta autom, čo absolútne netuším ako zvládnem, pretože na záchode sedím každých 10-15 minút s tým že tam bežím fakt v poslednej chvíli.. ☹ ☹ a potom 3h let.. a zas 2,5 h cesta autom.. baby prosím poraďte... ja som úplne zúfalá!! 😢 ☹ ☹
@smile31
@buba08 dakujem vam velmi pekne.. ten caj s petrzlenu som vyskusala, a od rana som pila tiez urologicky, ale to bolo strasne.. kazdych 10-15 minut na wcko, a s neskutocnymi bolestami.. ani som si nestihla precitat vase odpovede lebo sme hned utekali na pohotovost, ked som si vsimla ze moc je nielen krvou sfarbeny, ale mala som ju uz aj na toaletnom papieri ako ked mam MS.. zlakla som sa velmi.. teraz som sa vratila a veru ze, zevraj infekcia mocovych ciest, dali mi antb. na 3 dni 4x denne.. tak dufam ze ma z toho neklepne.. dakujem vam.. :*
Bez k doktorke. Zapal na tri kriziky, pomozu jedine antibiotika.