kočky vyšli mi v moči zvýšené leukocyty aj po opakovanom vyšetrení...asi vraj nejaký zapal nemam však nijaké problémy no som pol roka po cisárskom 3mes po pôrode bolesti v bruchu hlavne v podbrušku gyndoš nič nezistil uzavreli sme to tým že to mam z toho ked malého neustále vo vajíčku nosím po vyšetreniach cvičíme vojtovku...ked som prestala prestalo to..teraz ma to znova začalo su to ako menštuačné bolesti pravda je že v piatok som ho znova niesla ked som si urobila urologický čaj prestalo to...dnes znova plus tie leukocyty mohlo by to mať nejaký suvin neviete?nemate skusenosť?zajtra smer obvodný uvidím čo mi povie na tie leukocyty znova no že zapal močových ciest to asi nebude bo mužova sesternica mi vraví ona to mava často a že to aj pri močení páli boli tak neviem dakujem za odpovede
@vejula aha tak to bude asi niečo ine...dakujem
@lienka1701 ahoj,ja som mavala zapal mocovych ciest velmi casto,a nemusis mat pri zapale moc. ciest vzdy aj premnozenu bakteriu e coli, ja som ju mala premnozenu len raz pri zapale,inak vzdy len zvysene alebo vysoke leukocyty,a kedze sa mi zapal casto opakoval,napr. kazde dva-tri mesiace zase,uz som nemala ani ziadne bolesti pri moceni,pichanie,ako mavaju niektore baby ktore zapal maju len malo. skor som vzdy citila podbrusko ako pises ty ako bolesti pri menstruacii take miernejsie. po prelieceni antibiotikami to vzdy preslo. odkedy sa mi narodili dvojicky, zatial sa mi zapal nezopakoval,mozno aj preto ze nie som v klime ktoru sme mali v praci. takze si myslim ze ak mas zvysene leukocyty v moci a bolesti podbruska mali by ti to preliecit antibiotikami,a obvodny by ta mohol skor poslat k urologovi,ja som chodila vzdy k urologovi,je to predsa len odbornik viac ako gynekolog. drzim palce aby ti to vyliecili! 🙂
@mischka1312 ok dakujem spomeniem mu tie bolesti v podbrušku a uvidím čo povie dakujem
@lienka1701 pri zápale močových ciest by ti okrem zvýšených leukocytov zistili v moči i premnoženu bakteriu e coli