Zápal močových ciest

24. sep 2022

Dobry den,
syn, 2,5 roka, place od vcera vecera pri cikani. Resp.vo vani isiel cikat a rozplakal sa ze, ho to stipe. Ani nedocikal. Pozerala som mu pipik pokial dovolil. Bol trosku cerveny na spicke. Tak som na noc natrela sudocremom, ze snad len vystipane. Avsak rano isiel cikat a ani sa nevycikal. Reval. Ale pokial necika a nema potrebu, tak je v pohode. Hra sa, smeje sa. Ziadne bolesti.Prosim vas, ako mu co najrychlejsie pomoct? Samozrejme v pondelok smer lekar a aj dnes pani doktorke budem volat. Ale idem teraz rano do lekarne. Tak co kupit na prvu pomoc. Ako ho donutit cikat?
Mohlo mu to vzniknut z prechladnutia? On mal teraz sopel tento tyzden. Iba soplik. Bez kaslu a teploty.
Dakujem za kazdu radu 🙏

macko_usko222
24. sep 2022

ja by som nečakala do pondelka, dnes by som s nim išla na pohotovost.Dieťa trpí

autor
24. sep 2022

@macko_usko222 ach asi to aj ja tak vidim. Len on ma absolutnu paniku z lekarov. Ani neviem ci by ho vysetrili

dada0902
24. sep 2022

Bud pohotovosť alebo sa v lekárni opýtaj ci aj pre deti majú niečo na zápal močových ciest brusnicovy džús môžeš skúsiť to je na zápal

macko_usko222
24. sep 2022

ano vysetrili, neboj.Davaj mu pit cajik, vodu aby cikal, skus doma pred vysetrenim nech nacika do skumavky aspon trochu.Ja by som nečakala, to je neprijemné ochorenie.Prajem skoré uzdravenie drobcovi🙂

autor
24. sep 2022

@macko_usko222 nechce cikat. Reve. Skusala som aj vo vani. Dala som mu plienku (tu ma uz len na noc ako poistku). Pockam do 10. Ak sa nevycika letime.
@dada0902 Kupila som nurofen, urologicky caj a urinal sirup. A este budem volat detskej lekarke