Ahojte mam zapal mechura a tlak pocitujem tam dole a dost casto chodim na toaletu gyn my dal macmiror tablety berem ich 5ty den kazdych 8 hodin no nemam pocit zeny my pomahali vobec...😦dostala som 20 tabliet...zlepsenie necitim.....Zeby este nezacal ucinkovat?mate niektora podobnu skusenost prosim vas?Dakujem za odpovede.
@vierka0508 Mne bral gyn moc najskor negativny az teraz nedavno ukazal zmeny...dal my macmiror tablety a aj macmiror globule...Uz ich berem 5ty den no bez zlepsenia😦
@jessi03 aj ti ho poslala na rozbor, alebo len vysetrila papierikom?
@vierka0508 ziadny rozbor...len papierikom.....
@vierka0508 gyn my hovoril ze po 2dnoch by som mala citit zlepsenie.No necitim podla mna my nezaberaju.V pondelok musim za nim zajst.Neda sa takto byt.
@jessi03 no tak to ako keby ti ani nic nerobila... s takouto vecou by som ale zasla za obvodakom a rovno tam prid s rannou vzorkou mocu, sterilne nadobky kupis v lekarni. S doktormi je to strach, niekedy ked im sama nepovies co maju urobit ako keby ich to ani nenapadlo, alebo bolo jedno ci co...verim ti, je to hrozne neprijemna vec. Pi zatial vela urologickeho caju
@vierka0508 ano urcite pojdem...Ale ja mam tiez taku obvodnu...ze ju samu od seba nenapadne.....Ach ty doktori katastrofa snimi.....!veru ano pijem jasne😊Dakujem
@jessi03 aj ja som taku mala tak som radsej odisla. Nevadi, budes mudrejsia a ked tam prides rovno s tym mocom, tak jej povedz nech ho da na rozbor. Ale to tiez potrva zo2 dni kym budu vysledky. Skus ju poprosit nech to nejak poponahla.
@vierka0508 to urcite....rozmyslam nad vymenou lekara urcite...a aj gyn.....niesom spokojna s jeho pristupom vsetko v poriadku ale stale mam tazkosti....
@vierka0508 dnes my odobral ster...a aj moc poslal uvydime ake budu vysledky....
@jessi03 super a polavilo trosku? Ci stale zle
@vierka0508 nie cakam na vysledky...
@aleka ved prave tiez som si myslela ze staci ked toto vsetko budem robit no aj tak sa to vracalo bohuzial ,najhorsie je to v lete ked si myslime ze je teplo aspon ja som mala vtedy najvacsie tazkosti no tiez som nechcela pchad do seba tabletky zakazdym nasla som alternativu ktora sa mi osvecila a mozem povedat klop klop mam dlho pokoj 😉
@aleka Sú ale diagnózy, pri ktorých urológ doslova zakáže urologický čaj ,lebo dráždi.
@jessi03 aj mna moja dr.z fleku nastopala antibiotikami, a nezobrala moc na otestovanie. Ked som sa po par dnoch vratila ze neprechadza, az potom urobila co bolo treba. Zistilo sa, ze mam bakteriu ktora bola na dane antibiotika rezistentna. Tak som brala dvojo antibiotik po sebe. Kup si potom dobre probiotika a súčasne si davaj aj cipky na dobru vaginalnu floru, lebo ta moze cakat kolotoc - mechur, mykoza... Viem o com hovorim