Zápal močového mechúra a liečba tabletami macmiror

jessi03
8. sep 2018

Ahojte mam zapal mechura a tlak pocitujem tam dole a dost casto chodim na toaletu gyn my dal macmiror tablety berem ich 5ty den kazdych 8 hodin no nemam pocit zeny my pomahali vobec...😦dostala som 20 tabliet...zlepsenie necitim.....Zeby este nezacal ucinkovat?mate niektora podobnu skusenost prosim vas?Dakujem za odpovede.

vierka0508
8. sep 2018

@jessi03 aj mna moja dr.z fleku nastopala antibiotikami, a nezobrala moc na otestovanie. Ked som sa po par dnoch vratila ze neprechadza, az potom urobila co bolo treba. Zistilo sa, ze mam bakteriu ktora bola na dane antibiotika rezistentna. Tak som brala dvojo antibiotik po sebe. Kup si potom dobre probiotika a súčasne si davaj aj cipky na dobru vaginalnu floru, lebo ta moze cakat kolotoc - mechur, mykoza... Viem o com hovorim

jessi03
autor
8. sep 2018

@vierka0508 Mne bral gyn moc najskor negativny az teraz nedavno ukazal zmeny...dal my macmiror tablety a aj macmiror globule...Uz ich berem 5ty den no bez zlepsenia😦

vierka0508
8. sep 2018

@jessi03 aj ti ho poslala na rozbor, alebo len vysetrila papierikom?

jessi03
autor
8. sep 2018

@vierka0508 ziadny rozbor...len papierikom.....

jessi03
autor
8. sep 2018

@vierka0508 gyn my hovoril ze po 2dnoch by som mala citit zlepsenie.No necitim podla mna my nezaberaju.V pondelok musim za nim zajst.Neda sa takto byt.

vierka0508
8. sep 2018

@jessi03 no tak to ako keby ti ani nic nerobila... s takouto vecou by som ale zasla za obvodakom a rovno tam prid s rannou vzorkou mocu, sterilne nadobky kupis v lekarni. S doktormi je to strach, niekedy ked im sama nepovies co maju urobit ako keby ich to ani nenapadlo, alebo bolo jedno ci co...verim ti, je to hrozne neprijemna vec. Pi zatial vela urologickeho caju

jessi03
autor
8. sep 2018

@vierka0508 ano urcite pojdem...Ale ja mam tiez taku obvodnu...ze ju samu od seba nenapadne.....Ach ty doktori katastrofa snimi.....!veru ano pijem jasne😊Dakujem

vierka0508
8. sep 2018

@jessi03 aj ja som taku mala tak som radsej odisla. Nevadi, budes mudrejsia a ked tam prides rovno s tym mocom, tak jej povedz nech ho da na rozbor. Ale to tiez potrva zo2 dni kym budu vysledky. Skus ju poprosit nech to nejak poponahla.

jessi03
autor
8. sep 2018

@vierka0508 to urcite....rozmyslam nad vymenou lekara urcite...a aj gyn.....niesom spokojna s jeho pristupom vsetko v poriadku ale stale mam tazkosti....

eliska13
8. sep 2018

@jessi03 moc v takýchto veciach vyšetruje urológ mňa tak zničila obvodna, že nespravila rozbor len papierikom a dostala som 2 ATB následne mykozu .....pi čaj, a môže byť, že ešte liek nezabral máš ešte dosť tbl pred sebou

aleka
8. sep 2018

Kúpte si urologicky čaj ktorý obsahuje medvedicu lekársku v lekárni , prikladám foto, treba si urobiť čaj z petržlenovej, vňate, aj jesť túto vňať, teraz je všade dookola, a samozrejme brusnice 👍, kríze v teple , a veeeeela piť nech sa baktérie vyplavia , čaju aj dva litre, a nejesť nič sladké

mata223
10. sep 2018

@aleka ahoj mozem sa spytat ked pijete tento caj alebo akykolvek urologicky mate pokoj na aky dlhy cas alebo po case sa to znova vrati 😒

jessi03
autor
10. sep 2018

@aleka ja mam pocit ze ma to este viac rozboli po vypiti caju tohto😦

jessi03
autor
10. sep 2018

@vierka0508 dnes my odobral ster...a aj moc poslal uvydime ake budu vysledky....

vierka0508
10. sep 2018

@jessi03 super a polavilo trosku? Ci stale zle

aleka
10. sep 2018

@jessi03 no to je bolesť od baktérií, ja som mala veľké bolesti, určite to nie je z čaju, treba veľa piť aby sa vyčistil mechúr

aleka
10. sep 2018

@mata223 no je to boj na dlhé trate, rado sa to vráti...hneď ako bude len náznak časté močenie alebo pichanie vľavo dolu treba piť tento čaj, hocikedy jesť petržlenovú vňať, a tie kríze v teple, nesediet na betóne, max. hygiena, pozor na verejné wc

jessi03
autor
10. sep 2018

@vierka0508 nie cakam na vysledky...

jessi03
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi03
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mata223
13. sep 2018

@aleka ved prave tiez som si myslela ze staci ked toto vsetko budem robit no aj tak sa to vracalo bohuzial ,najhorsie je to v lete ked si myslime ze je teplo aspon ja som mala vtedy najvacsie tazkosti no tiez som nechcela pchad do seba tabletky zakazdym nasla som alternativu ktora sa mi osvecila a mozem povedat klop klop mam dlho pokoj 😉

sisajo
18. dec 2020

@mata223 ahoj chcela by som sa s tebou poradiť ako sa ti podarilo preliečiť alternatívne? Budem rada, keď mi dáš tvoj tip🙂 Ďakujem, želám pekný deň.

vcielculinka
13. okt 2024

@aleka Sú ale diagnózy, pri ktorých urológ doslova zakáže urologický čaj ,lebo dráždi.