Zápal lícneho alebo tvárového nervu - aká je liečba?

slavka173
25. máj 2019

Ahojte, ma niekto skúsenosť so zápalom licneho nervu ? Ake su prejavy a ako sa lieči ? Dakujem.

oila
25. máj 2019

@slavka173 Zalezi na tom v akom je to stadiu. Ak je to na zaciatku su bolesti, ak uz pokrocile tak zvykne znecitliviet cast tvare... a antibiotikami...

enuliatko
25. máj 2019

@oila no mne trhali zub múdrosti a pri Tom sa mi zapálil trojklanny nerv,abo poškodili nervy popri,to už nik. Nevie,len so bola mesiac on,bolesti neskutočne,ja Ibalgin,Paralen flektor na striedačku a dôležité,brala som milgamu N,no neverila som,ale teraz na jar sa mi to vrátilo.nie v takom rozsahu,ale cítim občas,pol tváre a hlavy má bolieva...
.

slavka173
autor
25. máj 2019

@oila
@enuliatko ja to mam prave naopak. Uz nejaku dobu mam problem s uchom, zapaluje sa mi a boli ma okolo neho. Dala som si zoperovať nosnú prepazku, kvoli častým zápalom dutín. Ucho ma boliet neprestalo. Teraz som si na tej strane dala vytrhnúť osmičku, myslela som, ze je to z nej. Zubár mi povedal, ze to bude pravdepodobne zápal licneho nervu, lebo zo zuba ta bolesť nie je. Tak neviem, co s tym mam teraz robit.

arcticcode
25. máj 2019

Kamaratovi raz z nicoho nic odumrela polka ksichtu. Dali mu tabletky na prekrvenie (vravel, ze prekrvilo tak, ze mu 6 hodin nonstop stal)