Baby prosím vás poraďte mi...mám zavedený zubný implantát cca mesiac, ďasno bolo zašité, takže implantát vôbec nevidieť. Doteraz bolo všetko ok, ibaže pár dní pociťujem bolestivosť v tom mieste pri jedení a je to celé akési červené, aj keď sa dotknem prstom tak bolí. Znamená to, že sa ten implantát neprijal??? Termín u zubára mám až v auguste. Máte niekto skúsenosť?
Ahoj, ano manzelovi sa neprijal, davali mu potom iny... ale najskor mu tam vlozili umelu kost, ta sa musela prijat a nasledne novy implantat... vestko to bolo ale uz v cene toho prveho, nedoplacal navyse za to, ze sa ten prvy neujal
@janka1011 rozumiem, ja som mala pozašívané pod ďasnom implantáty, raz ma to tiež pobolievalo, našťastie nebolo to nič, iba mi povychádzali cez ďasno tie granulky z umelej kosti, čo mi implantovali, ale píšeš, že pri jedení ťa to zabolí, tak ma napadlo, či ho nezaťažuješ, nesmie sa na tom vôbec jesť, volaj tam hneď zajtra, fakt, čo najskôr,aby sa ti to nezhoršilo, že to máš zapálené, ak to máš zašité, tak to nie je tvoja chyba, mali by v rámci reklamácie to dať do poriadku..
@janka1011 ale ak ti to telo neprijme tak ti to budu musiet vybrat a peniaze ti nevratia na to zaruka nie je manzel si dal a nastastie sa mu to ujalo ale mal hned na zaciatku napisane ze sa na to zaruka nevztahuje
Mne robili 2 implantaty naraz. Po par dnoch, led vybrali stichy, som ani nevedela, ze ich mam.
Cim skor k zubarovi
Naraz mi robili dva implantaty .Žiadne šitie nebolo .Sice stali 3000€, no bola to perfektná investícia a neľutujem .Mam ich dva roky ,žiadne problémy ,žiadne bolesti ,akoby mi patrili vždy .Robili mi ich v Smile Clinic ,v BA.
@janka1011 prosím ťa, ako si dopadla? som v rovnakej situácii, ale hneď som utekala k lekárke. Tá mi to otvorila, implantát vybrala, vyčistila ranu, doplnila "kosť" a povedala, že sa to musí teraz pol roka hojiť, a potom bude dávať implantát nanovo. Vrámci záruky, nebudem platiť za druhý pokus. Len teda sa to všetko predlžuje o pol roka, a o bolesti jak hovado ani nehovorím, som spuchnutá a ubolená, vybratie bolelo viac, ako prvotné dávanie.
@janka1011 ak sa ti niečo nepozdáva kľudne chod na kontrolu skôr.