Zápal hrtana

4. feb 2024

Ahojte, dcérka má zapal hrtana len som sa nepýtala lekara to je laryngitida?? ...ma kašeľ,aj sople chcem sa spýtať ci sa hneď podávajú antibiotika?

petronellla87
4. feb 2024

Pri laryngitide býva kašeľ taký stekavy až strašidelný - neviem ako inak to nazvať 😀 nám vtedy lekárka nedáva tuším atb ale také čipky čo po nich hrtan odpuchne a ten kašeľ prestane

autor
4. feb 2024

@petronellla87 áno ma taky kašeľ a dusivy ale lekár nepovedal ze je to laryngitida, dal ATB a dosť veľké svinstvo obsahuje a ešte aj Trifed sirup

nikpa
4. feb 2024

Keď lekár určí, že su vhodné ATB tak by som hlavne u dieťaťa nespekulovala, pretože tie ničím nenahradís. Ale Trifed by sa dal zameniť aj za niečo ,,zdravsie,, ak keď asi menej účinné.

janickazaryb258
6. feb 2024

na zápaly je vôbec najlepšie zaobstarať liek Wobenzym. Pomáha proti všetkým zápalom 🙂 ja bez neho nedám ani ranu

pehavcek
6. feb 2024

Pamatam si ked som mala v puberte zapal hrtana.Strasne zle mi bolo.Od bolesti mi bolo do placu.Hrozny kasel.Ani prehltnut Dali mi atb, ktore zabrali az skoro po tyzdni.Bola to riadna ulava.Urcite nespekuluj a podaj atb.Nezabudni davat dobre probiotika ale aspon s dvojhodinovym odstupom.

autor
6. feb 2024

@pehavcek áno ATB už berie, snáď čoskoro záberu