Ahojte co vam pomaha na zapal hrdla, okreem klktania slanou vodou, to uz skusam.
Mne pomáha na zapálené hrdlo keď vypijem pohárik fernetu
Salviovy caj
Kloktanie oleju z 31bylin
Kloktanie jox kupeny v lekarni
šalviový čaj
Presla som vsetkym, od joxov, neoanginov, stopanginov, cesnak, zazvor, cibula, mlieko s medom, slana voda..
Jedine salviovy caj, ale zo "zivej" salvie. Doma nasusene par listkov, solny koncentrat a tri styri jrat denne aj v noci ak treba a je po bolesti. Mne velmi pomaha, ovsem ak to nie je daky vazny zapal uz..
Silny koncentrat oproti kupovanym cajom som myslela..
u nás jednoznačne olej z 31 bylín JUST
Jox✌💪
koloidné striebro, šalviová tinktúra
Mne pomáhajú hydropastilky od českej firmy Generica:
https://www.generica-bohemia.cz/produkt/hydro-p...
Jox, Dorithricin, šalviový čaj
@steffi50 slana voda kloktat ale casto musis cca aj kazdu hodinu dve a najlepsie morskou za dva dni si fit bez liekov a cibulovy caj na litre s medom a majorankou takto som sa liecila v tehotenstve lebo som nemohla z liekov nic
Žuj čerstvý zázvor. Poriadne, až ti potečú slzy😉 ak to urobím pri prvých náznakoch bolesti hrdla, tak bolesť nemá šancu. Vyskúšaj👌👌
bylinka kapucínka
Med. Hneď keď ma začne bolieť hrdlo dam si lyžičku medu a necham ho prejst cez hrdlo tak aby sa "obalilo" medom. Robim tak kym to nezaberie, 1-2 dni.
Sprej Strepfen
Dosť silny roztok z morskej soli. Najprv vsak urobím výplach nosa, každej dierky 3 krát, nechám pôsobiť a za ten čas klokam roztok v ústach. Ked skončím, vysmrkam. Opakujem niekoľkokrát za deň.
sprej Tantum Verde je u mňa top... plus zázvor.
kloktanie soli a keď je naozaj zle Strepsils sprej na hrdlo. Je hrozný :D chuti nechutne, ale dokáže behom pol dna potlačiť bolesť aby si mohla v pohode rozprávať
Klokatanie salviovym odvarom a morskou solou, sprej Jox a Priesnitzov zabal, ten je super.
Treba za zamyslieť aj nad tým čo nepiť! Nič bublinkové. Nikdy!
Zmrzlina