Beriem Augmentin mam pred sebou posledne 2 dni 4 tbl.Mala som silny zapal dutin zeleny sekret, bolest usi, hrdla.Sekret uz zmizol, ale stale som nahuhnana necitim sa dobre, mam zalahnute usi..je este cas, ze mam pred sebou 4 lieky, alebo mam zavolat lekarke, ze som stale chora?ci mi netreba este jedny.
Ake mate skusenosti s ATB dlho som nebrala...citala som, ze zapal moze trvat aj 2,3 t.
@kikuska63 asi ano, len som z toho prekvapena ako ma to zlozilo a boli ma este vsetko aj klby, svalu...Dolezite je, ze ustupil sekret uz ma ani oci nebolia dakujem za info mam to prvy x citim sa horsie ako pri Covide:(
Antibiotika aj ked sa doberu este ucinkuju v organizme, dajte tomu este par dni
Dobrý deň, dutiny treba dať doporiadku, inhalovanie s olejčekom je výborný spôsob. Tak isto vám odporúčam natierať tymianovy krém na spánky, čelo a hruď. Spriechodňuje dýchacie cesty a ma protizapalovy účinok
Naparuj sa, oddychuj čo to ide, uzivaj ešte nejaké lieky na uvoľnenie dutín, ak už nemáš zelený sekret, tak baktéria je preč a telo sa s tým ešte vysporiadava, pozri si aké caje pomáhajú a pi ich, zapal zmizne rýchlo, ale dutiny treba dávať dokopy dlhšie