Zápal dutín a pocit tlaku pri mŕtvom zube

shawlin
30. jún 2022

Zdravim uz cca tyzden fukam zelene sople ... nasadila.som.si vcera uniflox lebo.takto mi ho nasadila aj pred mesiacom a pol moja.lekarka a pomohlo mi to.. chcem sa opytat ..mozem mat tlak na mrtvy zub pri zapale pronospvych dutin? Jednotku mam mrtvu doteraz nebol problem..mozem mat ten pocit tlaku z tych soplov? 😐

miskamicha
30. jún 2022

@shawlin mozes. Mala som to iste. To uz by bolo vjodne nasadit ATB

shawlin
autor
30. jún 2022

@miskamicha a tiez.si citila mrtvy zub? Este uvidim.ci zaberie ten uniflox atb kvapky do nosa...ako som spominala vtedy mi to zabralo uvidim ako bude zajtra dnes je druhy den co si kvapkam... a potom si uz necitila ten tlak na mrtvy zub?

miskamicha
30. jún 2022

@shawlin ano citila a straaasne ma bolel ☹ prinosove dutiny teda maxilarna je v susedstve s hornymi zubami cize je to "normalne". Po prelieceni to prešlo 🙂

shawlin
autor
30. jún 2022

@miskamicha zlakla som sa ze ma boli ten mrtvy zub co by bol problem lebo ma v tej jednotke vsadene sklenene vlakno na ktorom mam zrobenu z plomby zub..ten zub je na tom vlakne pripevneny o tu mrtvu jednotku a trojku 🤦‍♀️ takze si neviem predstavit ako by mi preliecila jednotku ked tam uz mam vlakno 😬 ufff ale napadlo mi hned ze to bude asi zo soplov a ked citim tlak aj na kost okolo nosa...toto porieaim len nech zub je ok lebo ma drbne 😳 ukludnila si ma dakujem...a ten zapal poriesim snad rychlo
@miskamicha

karinkinamamka
10. dec 2022

@shawlin ahoj prosím ako si dopadla? Mám ten istý problém ako ty...z hornej štvorky mam vytiahnuté nervy asi polroka, som teraz chorá a veľmi ma boli polka tváre a pociťujem to práve od toho mŕtveho zubu. Ďakujem za odpoved

dadis
10. dec 2022

Skus si dat nurofen stopgrip, alebo aj panadol stopgrip tusim je - aby mali pseudoefedrin v zlozeni - ten stiahne sliznicu v dutinach a pomoze aj od bolesti. Je normalne, ze bolia zuby pri zapale dutin. Tiez mam v jednej v 6tke uz 20rokov korenovu vypln a vzdy pri zapale dutin ju bolestivo citim, inak o nej ani neviem..

shawlin
autor
10. dec 2022

@karinkinamamka ahoj no volala som zubarke predpisala mi atb dalacin tie prenikaju az do zubov ..jak som dobrala tak sa to dalo dokopy...🙏

karinkinamamka
10. dec 2022

@dadis
@shawlin
Ďakujem vám upokojili ste ma ❤️🙏