žienky začali ma boliet zuby celá pravá strana horné aj dolne až taká ostrá bolest ktorá mi vyžaruje všade - do krku aj do uší. Bola som u zubárky tá mi poklopkala na zuby a povedala že zubov to nie je že mám zápal dasien pravdepodobne z prievanu. Vyčistila mi to a dala gél na potieranie dasien Curaprox. Ide o to že už je to tretí den a stále ma to strašne bolí. Mali ste to niektorá? Ako dlho to trvá kým sa to dá do poriadku? Alebo neviete o niečom účinnom čo zaberá na zápal dasien
Ja som isla raz s takou bolestou k zubarke, povedala mi, ze mam velmi zapalene dasna a dala mi aj antibiotika augmentin myslim 🤔 s tym, ze kym mi zaberu mozem si davat aj lieky od bolesti
No ja som skepticka, ze to su dasna, hlavne kvoli bolesti ktoru popisujes a tomu, ze to napriek liecbe trva tri dni. Sla by som sa zubarkou zas, to ci to nie je od zuba niekedy bez rtg nezisti. A skor takto bolia tvarove nervy, ale dufam ze sa mylim.
@lekita Ten Corsodyl je dobry, ja som tiez mala zapalene dasna v zime a celkom dost, ale ze by to az tak bolelo...to sa mi nezda. A ako ta to boli? Stupnuje sa to ked ješ a viac to tak štípe ako boli? Jeden zubar raz hovoril, ze ked si umyjes zuby a prestane ta to boliet je to zapal dasien ak nie, je to zub. Inak ked su zapalene dasna zvykne to aj krvacat.
Pomaha na to este Tantum Verde kloktacia voda, taka zelena. To ti na chvilu znecitlivie. Tiez je taky pripravok, vola sa to FilmoGel, to je na rany v ustach, vytvori to taky film a nedostavaju sa ti do tych ran resp. zapaleneho miesta potraviny. Ono je to primarne na afty. Ale pri aplikacii to strasne stipe.
Vyplachy corsodylom su skvele na dasna 🙂