Ahojte dievcata, chcem vas poprosit o nazor alebo radu, pokial s tym mate skusenosti. Poslednych par dni ma bolia vajecniky, vlastne cele podbrusko. Citim bud tlak, pichanie na vajecnikoch alebo bolesti ako pred ms. Predvcerom boli bolesti naozaj silne, vcera v pohode a dnes zase hroza. Dnes ma bolia aj krize. Brucho mam nafuknute ako slon. Hroza. Ms mam mat o 5 dni. Snazime sa o babatko, len mam zly pocit, ze toto by mohol byt zapal vajecnikov (nikdy som nic podobne nemala). Robila som aj tehu test, je negativny. Co myslite, o co ide? Zajtra volam doktorovi.
no to moze byt kludne aj tehu,a ks i mala ovulku skor. no nikdy nevies.
ja som na zaciatku tehu musela casto na wc, mala som dost nafuknute brucho a aj ma bolievalo.
@majamat ovulku som mala skor ako minuly mesiac, teraz som 9dpo. Ja chodim tiez castejsie na malu, len dnes ma to uz tak bolelo, ze som sa naozaj zlakla ci to nebude zapal 😕
@bibkapipka no vsak uvidis. moze byt, ze si aj tehu. nezostava nic ine, len cakat. no ale chapem, ez si nedockava. teraz mi napadlo, ze nase maminy cakali dlhsie, nez zistili, ci su tehu. to muselo byt narocne.
@majamat ja pockam v pohode, len sa bojim cakat, ak by to bol zapal, aby sa to nezhorsilo. Nikdy som nemala ani zapal a ani som nebola este tehu tak sa mi to tazko posudzuje 🙂
@bibkapipka jaj ano. tak zajdi ku gyn. ak je tu to riziko, tak potom chod radsej skor.
@bibkapipka chod urcite k lekarovi - zapal sposobuje potrat. Ja som mala zapal ladvin v 27tt a spustil sa mi porod. Lekar mi povedal, ze zapalove loziska v tele su dovodom k predcasnym porodom (potratom). Nechaj si spravit CRP ak mas pocit, ze si chora. Mozes si ho vlastne kupit aj v lekarni a spravit si ho doma 🙂
@bibkapipka praveze ak mas zapal. apr mocovych ciest tak potrebujes vela cikat a vela pit aby sa to vyplavilo. zbehni k lekarke
@bibkapipka mozes mat zapal. Presne tak sa prejavuje. Ja som si tym presla min.mesiac,vsetko co opisujes. Mala som potom aj vyssie crp a leukocyty. MS sa mi posunula az o 2t. Tehotenstvo sa ISTO neprejavuje bolestami. Utekaj k dr.aby sa sa nerozsiril...drzim palce
@zuzankkaa1 dievcata dakujem za reakcie, zajtra idem k dr. tak uvidime, snad nieco zisti.
Tiez som za lekara, ak mas bolesti pri moceni.. no neviem, ci je to bezny tehotensky priznak.
@simca06022011 ja praveze bolesti pri moceni memam...
@bibkapipka ahoj , ako si nakoniec dopadla ? Ja mám take iste bolesti 🙈🤷🏻♀️
@lejdinka ahoj, bol to nakoniec zapal a aj biochemicke tehu 🙁
@bibkapipka jedno biochemické mám už za sebou 🙈 😔
@bibkapipka možno sa neudrzalo práve kvôli tomu zápalu 🙁
@dollyzv ano je to mozne. ale ja mam aj kratsiu lutealnu fazu, ako by mala byt, chcem to ist riesit.snad sa niekedy dockam🤰, aj ked my sa snazime este len kratko.
@kittykat22 ahoj prosím ťa nevieš mi sem poslať foto z netu ktory crp test to je?
@bibkapipka na test skoro, chod radsej ku gyn, ak by ti zobral krv na hcg - tam uz by sa pripadne tehotenstvo mohlo ukazat... a hlavne vylucit zapal (crp test)