Z krv vysledkov mi zistili zvyseny zapal aj nejaku bakteriu v tele. Ale zatial mi ju nenasli. Bolest sa prejavuje hlavne v lavom klbe, teraz uz aj bolest chrbta. Nemozu mi predpisat antibiotika ked nevedia naco. Mate podobnu skusenost?
Moj manzel ma podobny problem, trva mu to vyse roka, minule Vianoce, zapal vyustil do pilonidasu v oblasti kostrci, co mu museli operacne riesit, nic prijemne:((
@carmen33 ahojky mám to íste čo vy.Od maja mám zle výsledky a tiež nevedia nič.A nechcú dať Atb,chodila som po gynekologii po neurológiu-tám mi dali lieky lebo sóm mala bolesti ľavej strany klbou až gynekolog mi dál ketonal a na určitý čas prešlo.Teraz minulý týždeň mi prišlo ráno zle a dpadla som,tákže somsiudrela kostrc a krčnú chrbticu-ták zas po doktoroch a vyšetrenia.Ta uvidím čo vykuzlia.Dnes chirurgia rengeny a dali mi ortezu na krk a zajtra interné a neurológiu.ták sóm zvedavá.🙂
@carmen33 plucne chlamydie a mykoplazmi ti kontrolovali? Ja som mala bolesti v klbe ruky a nohy a dr mi hneď zobrala krv a nasadila summamed na tri týždne. Po týždni ked prišli výsledky tak sa potvrdila dg mojej lekárky. Zvýšené chlsmydie a mykoplazmi... Nedaj sa pomýliť slovkom plucne, usadzaju sa aj v klboch a spôsobujú bolesti...
Z hrdla ani z nosa mi nenašli nič, teraz som doniesla raňajší moč, zajtra k zubárovi, ak tiež nič tak ku gynekológovi. Bola som aj u ortopéda, keďže ma boli hlavne ľavý kĺb, či pri chôdzi, sedení, niekedy aj v spánku, záleží koľko toho cez deň nabehám, ale z rongenu mám kĺb OK. Už ma bolí aj chrbát. Tak som sama zvedavá. Ináč ten bok ma bolí od júla, ale teraz 2 týždne stále. Tak som to začala radšej riešiť. A ako vidím nie je to sranda. 🙂
ahoj, ja som mala vysoké ASLO a prejavovalo sa to tiež bolesťami kĺbov. istý čas som brala ATB, opakovane som mávala aslo zvýšené, ale nakoniec sa to poddalo 😉 tak držím palce, nech si čo najskôr fit 🙂
Skusali aj reumatoidne zapaly a hlavne mas zuby v poriadku????by si sa divila,kam moze udriet zapal zo zubov