Zápal a baktéria v tele

carmen33
12. nov 2014

Z krv vysledkov mi zistili zvyseny zapal aj nejaku bakteriu v tele. Ale zatial mi ju nenasli. Bolest sa prejavuje hlavne v lavom klbe, teraz uz aj bolest chrbta. Nemozu mi predpisat antibiotika ked nevedia naco. Mate podobnu skusenost?

mata128
12. nov 2014

Skusali aj reumatoidne zapaly a hlavne mas zuby v poriadku????by si sa divila,kam moze udriet zapal zo zubov

tinka1987
12. nov 2014

Moj manzel ma podobny problem, trva mu to vyse roka, minule Vianoce, zapal vyustil do pilonidasu v oblasti kostrci, co mu museli operacne riesit, nic prijemne:((

map0007
12. nov 2014

@carmen33 ahojky mám to íste čo vy.Od maja mám zle výsledky a tiež nevedia nič.A nechcú dať Atb,chodila som po gynekologii po neurológiu-tám mi dali lieky lebo sóm mala bolesti ľavej strany klbou až gynekolog mi dál ketonal a na určitý čas prešlo.Teraz minulý týždeň mi prišlo ráno zle a dpadla som,tákže somsiudrela kostrc a krčnú chrbticu-ták zas po doktoroch a vyšetrenia.Ta uvidím čo vykuzlia.Dnes chirurgia rengeny a dali mi ortezu na krk a zajtra interné a neurológiu.ták sóm zvedavá.🙂

katkasofi
12. nov 2014

@carmen33 plucne chlamydie a mykoplazmi ti kontrolovali? Ja som mala bolesti v klbe ruky a nohy a dr mi hneď zobrala krv a nasadila summamed na tri týždne. Po týždni ked prišli výsledky tak sa potvrdila dg mojej lekárky. Zvýšené chlsmydie a mykoplazmi... Nedaj sa pomýliť slovkom plucne, usadzaju sa aj v klboch a spôsobujú bolesti...

tajka1986
12. nov 2014

@carmen33 no hlavne nech to zistia rychlo ja som takto prisla k zapalu srdcoveho svalu so zlyhavanim srdca a tvorbou vody v plucach 😒

katarinamarkova
12. nov 2014

@carmen33 s tymi zubami suhlasim @mata128 ak nie su 100% v poriadku, v prvom rade zubar.
prajem rychle uzdrvenie a odhalenie priciny, nech je kdekolvek, nech sa je rychlo zbavis.

carmen33
autor
13. nov 2014

Z hrdla ani z nosa mi nenašli nič, teraz som doniesla raňajší moč, zajtra k zubárovi, ak tiež nič tak ku gynekológovi. Bola som aj u ortopéda, keďže ma boli hlavne ľavý kĺb, či pri chôdzi, sedení, niekedy aj v spánku, záleží koľko toho cez deň nabehám, ale z rongenu mám kĺb OK. Už ma bolí aj chrbát. Tak som sama zvedavá. Ináč ten bok ma bolí od júla, ale teraz 2 týždne stále. Tak som to začala radšej riešiť. A ako vidím nie je to sranda. 🙂

arizona
13. nov 2014

ahoj, ja som mala vysoké ASLO a prejavovalo sa to tiež bolesťami kĺbov. istý čas som brala ATB, opakovane som mávala aslo zvýšené, ale nakoniec sa to poddalo 😉 tak držím palce, nech si čo najskôr fit 🙂

carmen33
autor
13. nov 2014

@map0007 držím palce

map0007
13. nov 2014

@carmen33 Ďakujem🙂aj ja Vám držím palce aby prišli na príčinu a vyliečili a nech ste skoro fit🙂Ja mám tiež dnes za sebou ďalšie vyšetrenia a naplánovanú magneticku rezonaciu.Ták dúfam že dovtedy sa to všetko úpravy 🙂