Zapáchajúci moč

18. okt 2020

Ahojte, prosím Vás nemá niekto skúsenosť s hnusne zapachajucim močom? Pijem veľa 2 a viac litre tekutin , nemám žiadne ťažkosti, bolesti, všetko mi funguje správne ale ten moč uz druhý týždeň zapacha ako wcka vo verejnych zachodoch napr,alebo alebo ako v starej nemocnici na zachodoch ,neviem to inak popísať. Raz som mala taky problem pred 3rokmi ked som mala zapal stredneho ucha a vonkajšieho zvukovodu, moč mi zapachal ako siláž, hanbila som sa dokonca doma chodit na wc a takisto aj tieto posledné dva týždne. Vtedy som skoncila v nemocnici na infuzkach s uchom a po vybrati atb mi zapach zmizol. Je to ale mozne ze mam niekde nieco a moze sa mi to v moči prejaviť? Naozaj ma nič iné netrapi ,povedala by som , ze som zdrava ako ryba ... nestretol sa niekto s tym ? Ďakujem

mamanadruhuu
18. okt 2020

Určite ísť k dr s ranným močom

nikpa
18. okt 2020

Možno to vtedy s tým uchom vôbec nesúviselo, bola to len náhoda. A ATB ktoré si dostala v tej dobe na ucho ti preliečili aj problém ktorý spôsoboval zápach moču. Takže určite smer dr, 2 týždne je dosť dlhá doba...

karpina
18. okt 2020

Zápach moču väčšinou značí bakterie, ale môže ho spôsobovať aj branie liekov, kludne aj niektorých vitaminov.

mandarinka18
18. okt 2020

Nie si tehotná?

sissy27
18. okt 2020

Ureaplazma? Môžeme len hádať, treba ísť k lekárovi.

autor
19. okt 2020

Dakujem zeny, nikdy som nemala s mocovymi cestami problem ziadny zapal ani bolesti, iba raz v jednom tehu pred 13rokmi ma potrapili obličky, inak nic :-/

@karpina zacala som brat zelezo, ze by z neho? Skusim ho vysadit a az neprejde tak dr

keksicok
20. apr 2024

Ahoj,prosím ťa,prišla si vtedy na to,z čoho to bolo?