Ahojte, prosím Vás nemá niekto skúsenosť s hnusne zapachajucim močom? Pijem veľa 2 a viac litre tekutin , nemám žiadne ťažkosti, bolesti, všetko mi funguje správne ale ten moč uz druhý týždeň zapacha ako wcka vo verejnych zachodoch napr,alebo alebo ako v starej nemocnici na zachodoch ,neviem to inak popísať. Raz som mala taky problem pred 3rokmi ked som mala zapal stredneho ucha a vonkajšieho zvukovodu, moč mi zapachal ako siláž, hanbila som sa dokonca doma chodit na wc a takisto aj tieto posledné dva týždne. Vtedy som skoncila v nemocnici na infuzkach s uchom a po vybrati atb mi zapach zmizol. Je to ale mozne ze mam niekde nieco a moze sa mi to v moči prejaviť? Naozaj ma nič iné netrapi ,povedala by som , ze som zdrava ako ryba ... nestretol sa niekto s tym ? Ďakujem
Možno to vtedy s tým uchom vôbec nesúviselo, bola to len náhoda. A ATB ktoré si dostala v tej dobe na ucho ti preliečili aj problém ktorý spôsoboval zápach moču. Takže určite smer dr, 2 týždne je dosť dlhá doba...
Zápach moču väčšinou značí bakterie, ale môže ho spôsobovať aj branie liekov, kludne aj niektorých vitaminov.
Nie si tehotná?
Ureaplazma? Môžeme len hádať, treba ísť k lekárovi.
Dakujem zeny, nikdy som nemala s mocovymi cestami problem ziadny zapal ani bolesti, iba raz v jednom tehu pred 13rokmi ma potrapili obličky, inak nic :-/
@karpina zacala som brat zelezo, ze by z neho? Skusim ho vysadit a az neprejde tak dr
Ahoj,prosím ťa,prišla si vtedy na to,z čoho to bolo?
Určite ísť k dr s ranným močom