Zapáchajúce nohy

27. máj 2024

Dobrý deň, dnes sa mi stal strašný trapas🙄 bola som u Dr a keď som sa vyzula strašne mi bolo cítiť nohy. Deje sa to len v lete a v tych blbých letných topan.. Co robiť aby sa predišlo tomu? Aj strieka sprej ale nič nepomáha. Je síce pravda ze chodím na boso v nich...

16zolik16
27. máj 2024

Už si si odpovedala sama chodíš na boso...preto by si sa tomu mala prispôsobiť začať si dávať ponožky a tenisky keď niekam ides

pe_mi
27. máj 2024

Jasné,keď chodím na boso aj mne smrdia nohy.doma mám také obľúbené uzavreté papuče,som rada na boso v nich a potom len nadávam 😀
Inak mi nohy vôbec nesmrdia.pri mojich papučkach vždy zhrešim 😁 davaj ponozky

ankare
27. máj 2024

Naboso určite nie.

marcellka32
27. máj 2024

Púder na nohy pred obutim

katarinaba
27. máj 2024

Ja pouzivam Driclor a nohy mi vobec nesmrdia. A to chodim v lodickach ci sandaloch len naboso. Ci su kozene alebo synteticke. Do tenisiek tenke ponozky.
Mne zvykli nohy citit, ked som do ciziem obuvala len silonky. Ked som na silonky natiahla ponozky, nohy citit nebolo.
Za mna super vec ten Driclor, nie len na zapach ale aj na potenie. A kludne mozes chodit veselo naboso.

wishes
27. máj 2024

mne pomohlo pit salviovy caj 🙂 odporucam..

dariaaa
28. máj 2024

Do topánok bobkový list ale ak celá topánka,tak teraz je vela druhov tenkých krátkych ponoziek,ktoré ani nie je vidno na nohe