Zápach z úst

bubu119
20. okt 2016

ahojte dobri ludia.
velmi ma trapi moj problem - silny zapach z ust. trva to uz roky a som z toho zufala....moj zubar mi kedysi davno povedal, ze mam infekciu dasien a k tomu pravdepodobne aj sjorgenov syndrom, lebo trpim suchom v ustach...a ze vraj sa to neda liecit.....na internete som sa docitala ze by mi mohla pomoct kura mms1, alebo urinoterapia.....ma s tym niekto nejake skusenosti? za vase odpovede, rady a pomoc vam vsetkym vopred velmi dakujem. prosim, pomozte mi s mojim trapenim. xoxoxo

angela5
20. okt 2016

netusim, ale tak narychlo ma napadla kura s kokosovym olejom - robit vyplachy 2x denne

bubu119
autor
20. okt 2016

ahoj angela, dakujem za radu, si zlata, ale kokosovy olej som skusala,...bohuzial nepomohol.

ukulela
20. okt 2016

ahoj. mrzi ma tvoj problem, skusala si aj inych lekarov? so sjorgen syndromom sa chodia lieci u reumatoga.
mms prosim nie. stryko to skusal, ze siide liecit rakovinu (ktoru ani nemal) a po par tyzdnoch sam vyhodnotil, ze je to kravina a blbost .. a on jepri tom nachylny verit kadejakym blbinam.

jeannna
21. okt 2016

@bubu119 Suhlasim s @ukulela, od mms ruky prec, mozes si nenavratne znicit organizmus, svojho casu som citala varovanie lekarov pred uzivanim tohto preparatu.

Silny zapach z ust moze byt aj zo zaludka, bola si na gastro vysetreni?
Sjorgenov syndrom nie je ziadna sranda ... mas aj suche oci?
Pri Sjorgene sa jedna aj o chronicky zápal slizníc pazeráka a zaludka.
Cim skor na odborne vysetrenia, ziadna samoliecba a dufam, ze sjorgen sa nepotvrdi.

v_slavena
21. okt 2016

@bubu119 aj ja mám taký problém a od kedy užívam jeden prípravok tak mi to pomohlo,zápach s úst sa mi stratil,treba to liečiť z vnútra v prípade záujmu dam info do správy

bubu119
autor
21. okt 2016

prosim posli spravu, dakujem

bubu119
autor
21. okt 2016

@jeannna na gastre som nebola, a suche oci niekedy mavam....

biokozmetika
21. okt 2016

väčšinou je za zápachom z úst problém s tráviacim traktom- súhlasím s @jeannna , určite návšteva lekára a možno skúsiť organizmus trošku prečistiť- možno to lepšie naštartuje trávenie a telo sa zbaví toxínov, ktoré "často" v organizme doslova hnijú. držím prsty aby sa ti proti tomu podarilo nejako zabojovať 😉

chrumka333
21. okt 2016

neviem ako na zápach,ale na zapal sa mi osvedčila pasta z kokosového oleja a kurkumy, príp. esencial. olej,- klincek

v_slavena
21. okt 2016

@bubu119 poslala som ti info