…je mi to trapne , ale smrdia mi nohy ked to uz musim tskto povedat😩 menim topanky, pouzivam kremy na nohy, spreje do bôt a aj tak to vsetko zapacha… uz neviem čo robiť… nejame rady?
Videla by som za tym asi nejake plesnove ochorenie. Ake kremy pouzivas?
mam to rovnako. kazdy mame ine telo a ine reakcie. mne je to ocividne, ked ideme skupina von, sme rovnako dlho obuti v tom istom a ked sa vyzujeme, mne smrdia nohy bud jedinej alebo najviac. najviac sa mi osvedcilo nosit nahradne ponozky a po prichode kamkolvek kde je moznost si nohy umyt. vsetko ostatne je strata casu a penazi.
Aké používaš ponožky?
Celobavlnene ponožky
Skús nohy močiť v odvare z dubovej kôry a používať bambusové ponožky a tiež spomínané spreje proti poteniu
A záleží aj aké topanky nosíš, resp. z akých materiálov. Ak to je nejaká umelina môže byť aj preto
Bratrovi mojho priatela smrdeli neskutocne, ked bol na návšteve tri krát sme zmyvali plavajucu podlahu aby sme dostali z domu ten smrad, kupil mu prášok na nohy Alpa v tescu kedze ho mal odskusany aj na sebe, a vravi ze to je jediné co mu pomohlo.
@domkakvet v priemere 2-3 hodiny denne v praci mam inu obuv
@karolina2121 mam kozene tenisky vacsinou ale menim stale ba ysom nechodila stale v tych istych a stale to pretrvava uz som vyskusala hocico…
@veronikam33 o tom pocujem prvykrat vedeli by ste mi podlat foto, ako to vyzera prosim?
@agakoll pouzivam aj spreje, vyskusam este rie ponozky no neviem ci to pomoze…
https://www.notino.sk/alpa/pedik-zasyp-na-nohy/...
Dufam ze link bude fungovat, kupujeme to v tescu
Nemam odskusane, ale nieco z lekarne by som skusila a ta alpa este co tu radia by mohla byt dobra.
@veronikam33 dakujem velmi pekne uz som si to aj kupila dnes.
@veronikam33 a ako sa to pouziva?
@hendikep nasypes si to do ponožky, potom ju natiahnes na nohu
Niektoré topánky sú už naveky nasmradnute
Choď na pedikúru, bavlnené pokožky
@veronikam33 sle to ako kazdy den alebo je to taka odsmradovacia kura? 😂😂
@hendikep tak zo začiatku to používal každý druhý deň teraz mu stači raz za dva týždne a nohy mu nesmrdia, ale netreba dávať toho prášku veľa iba jemne.
Kolko si v nich obuta?