Ahojte je tu niekto kto mal zaludocne vredy? Ake ste mali priznaky? Ja teda mavam bolest zaludka nalačno, ale pravidelne na jar sa mi stava ze mam reflux a aj mesiac po kazdom jedle kaslem a niekde som citala ze prave zaludocne vredy sa prejavuju takto sezone a vtedy robia šarapatu …. Je to pravda ti co ich mate alebo ste mali? Ďakujem
@16zolik16 a tie na dvanastniku sa prejavuju takto sezonne???
Áno aj ale hlavne kvôli helicobakterovi
@16zolik16 no asi budem musiet ist na gastro lebo kazdy rok takto presne tieto mesiace februar, marec a april sa idem po každom jedle ukašlat, normalne sa dusim, potom sa to zo dna na deň upokoji ako keby nic a za rok nanovo v tom istom obdobi
@16zolik16 a čo ti pomohlo?
Bol som na hadici mal som 3 vredy jeden veľký d maličké predpísal 100ks balenie Noplaza
@16zolik16 Nolpazu mam aj ja a pomaha? Ako uzivate jednu denne alebo dve?
Určite odporucam ísť na gastro. Vredy sa dokážu zahojiť aj samé ale vedia byt aj smrteľnou hrozbou a to už sranda nie je. Týždeň som užíval 3 krat denne potom 2 tabletky denne a teraz jednu
@16zolik16 kde to prosim boli. ja mavam pravidelne bolesti napravo, resp v strede pod hrundou kostou..bez ohladu na prijem potravy skor ked citim stres ma to zacne boliet.
@bublinka1426 ťažko povedať mňa bolelo všade čele brucho, na pravo na ľavo v strede ale mal som silne bolesti veľmi silne nakolko som mal aj helicobaktera
@16zolik16 ja mavam bolest brucha v strede, ako je zaludok, ale teda nalacno, plus po jedele mam pocit plnosti …. A este mam aj polypy na zlcniku tak ma pichava pod pravym rebrom
@bublinka1426 tiež mám bolesti pod hrudnou kosťou, okrem toho aj tlak a pálenie na hrudi, 16. idem na gastro
@akyia
Ahoj prosím ťa ako si dopadla na gastro?aj to niečo zistili?
@katulienkaja ahoj, všetko v poriadku nič mi nenašla, žiadne vredy ani zapal žalúdka či pažeráka. Pravdepodobne úzkosti
@akyia ďakujem pekne za odpoveď 🙂 a prajem hlavne veľa zdravia 🍀
Ja som mal vredy na dvanastniku čo je veľmi podobne pláž na to že vredy v žalúdku bolia hneď po jedle a zas to co som mal ja na dvanastniku tie bolia keď si hladný