Ahojte. Chcem sa opytat ci niekto nema skusenost s problemom ktory mam. Niektore noci sa mi stava ze mi zalahne v lavom uchu. Vzdy len v lavom uchu. Vtedy si skusim dat prst do ucha a trochu pomykat (pardon neviem to inak opisat) a niekedy to pomoze na chvilu a potom zase zalahne alebo nepomoze vobec. Ak mi v noci zalahne a ja si lahnem na prave ucho nepocujem ked mala mrnci. Cez den sa mi to nestalo ani raz. Toto sa opakuje dost casto. Skusala som aj kvapky do ucha aj tzv. sviecku do ucha. Nepomohlo. Par dni dozadu som spozorovala ze na to lave ucho pocujem menej ako na prave. Samozrejme k lekarovi pojdem, len chcem trochu pockat aby sa ukludnila aspon trochu situacia. Ma niekto skusenost prosim? Dakujem.
@mirkava praveze cez den nic. Vzdy len v noci. Najviac ma trapi ze potom nepocujem deti v noci
No mne raz zalahlo v uchu, ale v kuse den noc. Nevedela som sa toho zbavit. Bol to neprijemny pocit. Isla som k usnej a mala som zapal zvukovodu. Nič ma neboelo len zalahnute, ale aj cez den.