Zaľahnuté v ušiach

15. jún 2023

Ahojte. Čo by ste mi poradili na zalahnutie v uchu? Mám teraz kašeľ a trochu zapchatý nos, takže je to zrejme kvôli tomu. Som tehotná, tak som si zatiaľ nedala žiadne kvapky do nosa, ale neviem či si radšej nemám dať, lebo ma až bolí v uchu ako ho mám zalahnuté. Myslíte, že by mohlo uškodiť bábätku, keď si dám kvapky do nosa len dnes a napr zajtra? (Viem, že sú aj kvapky do nosa pre tehotné, ale tie mi nikdy nepomohli).

Ďakujem.

bloger
15. jún 2023

Skús na naparovať aby sa ti dutiny uvolnili. Okrem toho para ti môže uvoľniť aj ucho. Kvapky do nosa neuškodia si myslím. Ale ani nejak zvlášť nepomôžu.

katesocka
15. jún 2023

Ja som používala kvapky do nosa v oboch tehotenstvach. V druhom tehotenstve mesiac pred pôrodom som tak ochorela že som brala atb 3 krát, takisto mi zaľahlo v uchu a dostávala som sa z toho ešte mesiac po pôrode.

xsuzannex
15. jún 2023

Kvapky do nosa si daj urcite, potrebujes ten opuch skludnit. A viem o com hovoris, tiez som bola chora a ucho este teraz zalahnute.. bola som aj na orl a ze sa mi vytvorila tekutina v uchu.. takze obcas sa aj to stane.. je to desne neprijemne.. dal mi na to nasonex, skus ci mozu aj tehotne..