Potrebovala by som poradiť. Na začiatku decembra som ochorela klasicky nádcha a prešlo mi to na priedušky. Asi na tretí deň mi zaľahlo v uchu . Dostala som atb a kvapky pamycon a uniflox. Keďže zaľahnutie neustúpilo ani po vybratí atb išla som na orl, kde mi to pozerali kamerou do nosa aj ucha. Uši sú v poriadku ale na nos mi dali ešte clarinase , desloratadin a nasonex sprej lebo som mala po tej nádche hrozne upchatý nos. Pokiaľ viem alergiu nemám. A tam mi povedali, že v uchu mám opuch, ktorý časom prejde. Nos povolil ale ucho stále nie. Stretli ste sa už niekto stým? Počujem na to ucho dobre len svoj hlas z tej strany počujem tlmene a takisto tam pociťujem tlak, ktorý ale nepociťujem vždy. Ďakujem.
Moja kamarátka ma tiež taký istý problém. Má to z alergie. Skúsila by som zájsť na alergologiu. Ale mám aj zlú skúsenosť. Moja mamina mala zalahnute stále v jednom uchu. Mysleli sme že z chrbtice lebo aj to môže byť príčina. Ale ona aj počula svoj srdcový tep v uchu a nakoniec jej zistili leukémiu.
@zuzka565 No teda pekne. Držím mamine palce. Nie ja nič v uchu také zvláštne nepočujem. Ja som bola aj na krvi a tam mám všetko v poriadku. Crp test tak isto aj kultivácia z nosa. Neviem no skúsim vydržať uvidíme povedali že do konca februára by to malo prejsť. Ale ďakujem.
Presne to iste mám.v decembri zápal stredného ucha zhoršenie sluchu.po antibiotikách sluch upraveny ale zalahnute ostalo tiež mi vraveli že od nadchy.no zmena ziadna.ct mozgu ok ,rehabky nezaberajú a navyše už mám z toho riadne nervy keďže ani dýchať cez nos poriadne.idem skúsiť ešte naparovanie aj keď pochybujem.
A vyšetrenia sluchu ok
Vám sa to upravilo ?
@zuzka565 vieš potešiť. Šikula
@ivetab12 chod este raz na ORL