Zaľahnuté uši

11. jún 2022

Ahojte prosím vás ja mám taký problém ,že som sa v piatok prebudila s tým že mi zalahli uši, potom mi odlahli,zase mi zalahli,dnes ráno keď som sa prebudila mala som zaľahnúte uši,a zase to odznelo a zase mi teraz zalahli (oni mi odliehajú a zaliehaju tieto dva dni v kuse (mala som aj šuštanie ale na uši inak dobre počujem,a ani niesú zapálené , mám pocit že keď odznie zaľahnúte a počase sa vráti tak sú stále menej zaľahnúte (okrem toho moc mi nechutí jesť tieto dva dní).Ak máte nejaké skúsenosti alebo rady napíšte mi prosím.Veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek radu.

sella38
11. jún 2022

ORL

mijunik
11. jún 2022

Ahoj, vyprav sa na ORL, ja som svojho času mala zápal eustachovej trubice, v uchu som počula imaginárneho vŕzganie, fučanie vetra, budilo ma to zo spánku, jedna ORL lekárka mi tvrdila, že to asi počujem tlkot vlastného srdca (???😡 - to hádam kurnik šopa rozoznám!), ďalší lekár mi dal lieky na zlepšenie sluchu (??? - akosi ma to nebol dôvod), robil mi prefuky a potom povedal, že to môže byť zápal eustachovej trubice, že tá je opuchnutá a zliepa sa a to vytvára tie zvuky, nech teda žujem žuvačku, aby sa rozliepala. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ No… Tretí lekár podotkol, že zápal sa nelieči žuvačkou, ale liekmi, vstrekol mi cez nos do ucha akúsi tekutinu, celé aj s prefukom to trvalo hádam minútu, možno aj menej, vôbec to nebolelo a za veľmi krátku dobu bolo po probléme.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz