Ahojte
Zajtra 07.00 mam termín na trhanie 8 mičky.
Dnes som bola na pohotovosti, mam priam neznesitelne bolesti Doktorka do rána chladit poradila ale iba na chvíľku to zaberie
Prosím veľmi poraďte ako vydržať cez noc flextor som brala pred 2 hodinami . Minimálny účinok.
Prosím o rady co vám pomohlo aspoň nejako vydržať tu noc.
Už som aj plakala je to hrozne silný tlak boli ma už aj oko uzliny proste všetko.
Radšej by som ešte 5 krát rodila ako toto .
Doktorka myslela najskôr preliecit ATB ale ja ráno musím ísť dať von ten zub lebo od bolesti priam hyperventilujem toto som ešte nezažila a to je polka zubu už vonka .
Prosím o každú radu na túto noc .
Aspoň opuch nie je .
Ďakujem pekne
@bebememe no keď nepomohol flector tak už treba asi len vydržať. Skus si dat trochu flektoru na zubnú kefku a priamo naniesť na ten zub,keď je polovičný tak je zlomený predpokladám. Vytrhnutie pomôže a potom ATB hneď nech ti zubár napíše. Ešte možno také babské rady niekto poradí,tuším klinček sa dáva. Pozor na tie lieky min 4-6 hodín odstup.
@dzescebuly vôbec
Tie spomenuté klinčeky sú fajn pôsobia ako anestetikum kľudne 10 do úst na miesto kde boli zub a občas jemne zahryznúť …
@surama kde že u nás nemá nikto o takomto čase pohotovosť zubnú
Zatiaľ mi pomáha chlad po 30 min síce ale na 10 min pomôže aspoň trošku výdych
Dúfam že mi ho vytrhne a nepočka kým možno prejdú tieto bolesti
Ale práveže keď mám bolesti takéto že neviem kam skôr udrieť tak nebude špekulovať a vyberie von
@bebememe na vatu alebo odlicovaci tampón si daj silný alkohol (najlepšie biely) a daj si to ku tomu zubu, ono ti to znecitlivie aspoň na chvíľku a možno si aspoň trošku pospis
Mrzi ma ake mas trapenie,nedokazem poradit,ale drzim palce aby si vydrzala do rana 🍀🍀🍀
Už to.mas.za.sebou hádam... ale ano je to takáto bolest otrasná a.pomoze iba vybrať. ATB by som si ale asi zobrala aj tak.
@simca06022011 zub je vonka musel dosť silno páčiť von . Bolesti sú obrovské fakt. Snáď to prejde . Atb mám . Problém je že už mi ziadne lieky nezaberajú. Iba studené obklady uľavia
@dzescebuly nepomohol flektor ibalgin je oproti tomu iba lentilka🙂
@zuzinka888 ani flector ani ibalgin ešte poobede mi muž vyberie novalgin tak uvidíme
Beriem dalacin 800 ka ATB
Ale myslela som keď výberu von uľaví sa opak je pravdou žiaľ :( 😞
@bebememe mi nevrav aj mba to cakam a od strachu to stale odkladam. Kde ti to robili ak smiem vediet?
@zuzinka888 ja som z RS okolie LC ,Krtíš
Stomatochirurg Cifruš je skvelý
@zuzinka888 tak to verím teda fakt.
No Čím dlhšie budeš ale odkladať môže to byť horšie potom aj bolesti aj zotavovanie. :/
@bebememe a čo niečo s lidokainom? Jednorazovo?https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/lid...
@bebememe no hlavne teraz kľud a najlepšie ísť spať. Dalacin zaberá dobre na zubné veci. Teraz to bol velmy zákrok, to nie je ako kaz, že opravia a je klud:( dlhšie to trvá kým to prejde.
@zuzinka888 tak ju to bolelo aj pred vybratim, čiže to je ešte trochu iné... netreba to odkladať a kým sú problémy, príjemné to nie je určite:(
@simca06022011 no áno ja som mala bolesti 2 dní pred , spať neviem vôbec koli tým bolestiam akonáhle ľahnem ešte väčšia bolesť. Aj včera som po ležiačky spala :/ 🤔
@simca06022011 včera aspoň ten ĺad pomohol dnes mi nič nepomáha idem zoškrabat steny
@bebememe Preboha ale.to je normalne taketo bolesti?Vrat sa na pohotovost aby si tam.nemala ovela vaznejsi problem.
@maminkadeticiek bola som včera večer ešte vyčistila mi to jódom a dala do rany nejaký vankúšik na hojenie dala som si novalgin večer už ustupilo jasne boli ešte ale už aspoň nebúcham na stenu pästami😀
@bebememe zrejme je tam už veľký zápal, veľmi sa do liekov nerozumiem ale ani Ibalgin 400 nepomohol?