Zahojená popálenina

10. sep 2022

Ahoj, chcem sa spýtať v apríli som mala menšiu smolu a popalila som sa. Chcem sa spýtať, táto jazva z popáleniny 2.stuoňa niekedy zmizne alebo to budem mať už navždy? Začala som natierať Bi Oilom. Ďakujem za odpoveď 🙂

banalu
10. sep 2022

Ja som si dost skaredo popalila stehno pred 3ma rokmi a pigmentacia tam stale je tmavsia, ale bledne postupne. No ak mas lepsiu pigmentaciu tak mozno ti vybledne skor 🤷‍♀️

diwotworna
10. sep 2022

Ahoj ja mám popáleniny,na celej nohe od stehna až po členok mne to vybledlo v lete to ani nieje vidieť 😉

autor
10. sep 2022

@banalu
@diwotworna
no a to isté mám aj na druhej nohe 😀 trvalo viac ako mesiac kým to bolo úplne zahojené a potom to bolo ešte mesiac strašne citlivé na dotyk. Tam kde som mala pluzgiere zostali take biele bodečky a okolie tmavé. Práveže ja som taký ten bledý človek a preto som sa spytala či to zmizne 🤣 mala som tak krásne členky, že mi je až do plaču pri pohľade na ne.

autor
10. sep 2022

@diwotworna a to si mala tak čerstvé ako ja ? 😆 od zahojenia prešli tak 3 mesiace a žiadna zmena 😀

diwotworna
10. sep 2022

Ajajaj pľuzgiere, strhnutá koža moja noha mala všetky odtiene fialovej 😆 popálenina 2-3 stupňa a zaschlo jak na psovi 🤭 neboj to ti vybledne 😉

autor
10. sep 2022

@diwotworna u mňa podobne 2 stupeň 😀 najlepšie keď mi v noci praskol pluzgier a ráno obliečka z paplóna nalepená na tej rane 🤣 ani za nič som to nemohla odlepiť, bolesť ako sviňa😀 tak teda musím to nechať na čas 🙂

diwotworna
10. sep 2022

Presne sa aj mne stalo toto 😂 ešte lepšie keď sa zosunie v noci obväz a sa to nalepí na popáleninu bolesť že si človek aj cvrkne 😆

patus_2
10. sep 2022

Jazvy po popaleninach pracujú ešte dlhý čas po zahojeni. Veľmi účinné sú tlakové masáže a natieranie. Stačí obyčajný nesoleny tuk, alebo v lekárni ti vedia poradiť rôzne krémy na popáleniny. Ale určite trošku ešte pobledne ta jazva.

pininka1
11. sep 2022

Synovi sa to stalo na ruke ked mal 7 a teraz ma 14 a stale vidno ten rozdiel, hlavne ked sa opali.

diwotworna
11. sep 2022

@pininka1 rozdiel ostane ale nieje to nič s čím sa nedá žiť 😉

pininka1
11. sep 2022

@diwotworna a ja som napisala ze sa s tym neda zit? Opisovala som autorke ktora sa pytala ci jej to zmizne alebo vynledne.