Ajojte baby, uz asi rok mam caste bolesti hrdla zo zatekajucich hlienov. Vopred pisem- u lekarky som bola, skoncila som na imuno-alergologii, kde mi bola zistena alergia na rozne travy, dokonca aj bylinky a taktiez zacinajuca astma. Predpisali mi klasicke lieky na alergiu, no a poslali ma aj na orl, kde mi nebolo zistene nic. Moja otazka znie: ma niektora z vas alergiu a z nej taketo hlieny? Citim sa velmi zahlienena a neustale sa mi opakuju tie bolesti hrdla z toho a ja neviem, ci to moze byt z alergii. Dakujem za odpovede.
@dzulli1980 vobec 🙈 v pondelok sa chystam k nej, aby mi pripadne zmenila lieky….kazdopadne dakujem ti velmi pekne za odpoved
Pokiaľ Ti lieky nezaberajú, zájdi za ňou, dá Ti iné ... inak čistička je super vec, aj my máme, pomáha mi.
@ivkav5
@ivkav5 lekari zvyknu dat v takychto pripadoch aj normalne ambroxol na zriedenie a lahsie odstranenie hlienu zo sliznic - ako pomocny liek popri tych ostatnych. Pri astme sa pil Solvolan na litre 😃
Baby ste velmi zlate 👍🏻 dakujem kazdej za odpoved 😊 v pondelok to budem riesit, no ale evidentne mi neostava nic ine len sa a tym popasovat 😃
Ja mam taky isty problem uz od aprila,vytery mam ok,len v krvi mi zistili chlamydie pneumonie ,preliecene atb a hlienov sa zbavit neviem,uz som vyskusala kadeco ,uz mi to zacina vadit
@bety10 ahoj, prosím ťa zbavila si sa tých hlienov?
Nadmerné zahlienenie je jedným zo základných prejavov alergie ... lieky od imunoalergológa Ti nepomáhajú? ... ja som tiež bola cca rok takto zahlienená, no mne lieky od alergológa pomáhajú.
@ivkav5