Záhadné špinenie

kikuska95
8. dec 2016

Ahojte kocky, mozno tu uz bol taký prispevok ale som tu kratko a chcela by som poprosiť o radu. V nedeľu (4.12) mi skončil menzes a s priatelom sme spolu mali sex uz niekolko mesiacov to da vždy do mňa, ale ja berem antinu. Len nastal taký problem ze z ničoho nič mi dnes (8.12) začalo špinenie. V utorok mi bolo zle a napinalo ma večer na zvracanie. Vedeli by ste mi poradiť čo to môže byť resp či mám ísť radšej k lekarovi

katulienkax
8. dec 2016

Pri antike moze byt spinenie aj ja mávam raz za čas doktor vravel ze to je OK a nic s tým sa neda robit. Ak by si to mala casto a vela tak treba zmeniť antiku a taktiež raz rocne na preventívke skontrolovať ultrazvukom ci tam nic nie je.

kikuska95
autor
8. dec 2016

Praveze antiku berem dlhodobo a doteraz som nemala s nou ziaden problem a stalo sa mi to prvy raz . Na preventivke som bola v júli a bolo všetko v poriadku. Aj pred cca mesiacom som bola na gynde a tiez bolo vsetko ok

maykaaa1122
8. dec 2016

ja som brala antiku, casom som ju vysadila...uz by som ju nikdy nebrala. Moja plet je sama vyrazka..zaludok prevrateny..je to strasny zasah do tela. Uz neodporucam.

loldi2
8. dec 2016

Skús si dávať prestávky medzi braním lebo toto je bohužiaľ normálne ak ju berieš dlhodobo. Skús sa poradiť s gynekológom a ak je normálny a nejde mu len o zisk tak ti povie to isté 🙂 lebo poznám baby čo aj krvácali potom mimo cyklu a tak...nebolo to dobré stále užívať v kuse

kikuska95
autor
8. dec 2016

Bohuzial ja ju mam aj kvoli zdravotným problemom upravuje mi menzes bez nej mi aj par mesiacov nedosli a mala som pred cca rokom rocnu prestavku

lulu369
8. dec 2016

@kikuska95 Ahoj, mne práve antikoncepcia narobila problémy. Po jej vysadení (brala som 3,5 roka) som mala cyklus totálne rozhádzaný...Musela som chodiť na injekciu aby mi vôbec prišiel (to som bola asi 3 - 4krát), asi po pol roku ako som mala problémy z cyklom mi navrhol antiku, ale už som ju nechcela, lebo sme s priateľom plánovali rodinu (teraz už s mm) tak mi predpísal clostylbegyt a duphaston (neviem či si dobre pamätám názvy liekov) na upravenie cyklu ale s tým, že ma upozornil, že môžem pri užívaní týchto liekov otehotnieť....

kikuska95
autor
9. dec 2016

@lulu369 ja som brala antinu par rokov bez problemu len som ju chcela vysadit zmenit to trosku tak mi navrhol ine riesenie liecby aj som ho skusila brala som cisto len hormony a jedine aky vysledok mali bolo ze som pribrala niekolko kil a neviem sa ich zbavit tak som sa po roku vratila k antine a doteraz to bolo uplne vpohode az na ten vcerajsok teda😕

nikolkollarova
13. dec 2023

@katulienkax ale ja som uz aj pretym mala a nigdy som nemala spinenie a antiku mi davala cca konec novembra

nikolkollarova
13. dec 2023

@lulu369 ja som to chcela aby som neotehotnela a pretym ked som ju uzivala tak som to mala uolne ibak ako teraz