Zacviknutý nerv v kostrči

xtina1711
18. júl 2021

Ahojte baby..mam silne bolesti niekedy zastanem na mieste a nemozem sa pohnut ani zdvihnut nohu hned ma zaleje pot mam strasne bolesti,mam zacviknuty nervniekde pri kostrci..potom to nachvilu prejde a zase...mam to par dni ale som tehotna a nvm ako to riesit ci mozem maste ako flector ci radsej nie...nemate prosim nejake rady?dakujem

gabika9878778
18. júl 2021

@xtina1711 no ja som to mala tak, že ku konci tehotenstv . Ak som viac urobila tak momentálne som sa nemohla ísť ani vycikat. Lebo som sa nemohla postaviť nás nohy. KEĎ som ho porodila, tak som si zadok prestala úplne cítiť. 😄😄😄🤣🤣🤣 takze zatiaľ ani pán boh netuší čo mi je ale myslím že nerv

kkovacovak
18. júl 2021

@xtina1711 aj mne sa to stalo. Asi ti bábätko tlačí na nejaký nerv preto sa to deje pravidelne. Ja som nemohla ani chodiť a nohou pohnúť. Buď sa musí nejako prehodiť v bruchu alebo to skrátka takto budeš mať. Skús si zacvičiť a ponaťahovať sa či si nenájde inú polohu. Zašla by som ale na tvojom mieste k fyzioterapeutovi.

lucylucka
18. júl 2021

@xtina1711 Ahojcek ja som to tiez mala v tehotenstve asi od 5 mesiaca az do konca a stupnovalo sa to bolestou..niekedy som sa nevedela ani postavit..Mne s tym kus pomohol chiropraktik lebo ku koncu som uz mala velmi velke bolesti ..a po porode to uplne vymizlo😉

xtina1711
autor
18. júl 2021

@lucylucka Jemine a ja reku ze mi prefuklo a ze ma to dako seklo....a aj ked som len v 22. Tyzdni uz moze tak zatlacit?vcera som zacitila prvy krat bublinky🙂 ale bolest mam od utorka ..porazi ma velmi to boli a musim fungovat v praci

xtina1711
autor
18. júl 2021

@kkovacovak a ja reku ze mi prefuklo a ze ma to dako seklo....a aj ked som len v 22. Tyzdni uz moze tak zatlacit?vcera som zacitila prvy krat bublinky🙂 ale bolest mam od utorka ..porazi ma velmi to boli a musim fungovat v praci

xtina1711
autor
18. júl 2021

@gabika9878778 Jemine a ja reku ze mi prefuklo a ze ma to dako seklo....a aj ked som len v 22. Tyzdni uz moze tak zatlacit?vcera som zacitila prvy krat bublinky🙂 ale bolest mam od utorka ..porazi ma velmi to boli a musim fungovat v praci

kkovacovak
18. júl 2021

@xtina1711 ja som to zažila v 20tt takže asi je to reálne. Ono to ani možno nebude bábätkom ale ako sa tam všetko rozťahuje a mení miesto tak ti mohlo ten nerv zacvaknúť čokoľvek. Ja idem teraz aj kvôli tomu k fyzio nech sa to neopakuje lebo viem že to hrozne bolí. Mne to vtedy prešlo do druhého dňa. Ale predtým som sa poriadne popreťahovala. Dala sa na 4 a krútila panvou. Neviem či konkrétne toto pomohlo ale aspoň niečo skus.

lucylucka
18. júl 2021

@xtina1711 ja som cvicila sama rozne cviky podla netu na uvolnenie, ale mne sa to nezlepsilo..dokonca som mala taku bolest ze som sa nevedela ani pohnut musela som chvilu vydrzat a az potom ..zdvyhnut nohu,postavit sa,lahnut si..no dufam ze to uz nikdy nezazijem..1 tehotenstvo som si uzivala a 2 tehotenstvo uz bolo pre mna tazsie,ze som ratala dni do porodu a som porodila aj o 6 dni skor tak som bola rada 😊
Ja som bola aj u fyzioterapeuta ale ten mi nepomohol,kremy neucinkovali u mna az chiropraktik mi zmiernil bolesti.Vedel ze som tehotna tak manipuloval so mnou opatrne.A ja som nastastie nechodila do prace ,ty mas to horsie ked musis ale mozno ti cviky pomozu ,alebo ta to moze aj prejst.Drzim palce aby bolest co najskor odisla ze si uzivas krasne obdobie tehotenstva❤